Povezane vesti
Halid Bešlić zaigrao kao glumac u spotu Dženana Lončarevića
Nova 31.07.2020
""Halid je moj mnogo dobar prijatelj, pre svega, i osim što smo kolege, mi se i privatno lepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati", rekao je pevač za portal Nova.rs. Dženan Lončarević ne gubi… »
Dženan Lončarević PREDSTAVLJA novi hit “SVE MOJE LJUBAVI”
Svet & Skandal 31.07.2020
Uvek kreativni Dženan Lončarević ni u doba Korone, ne gubi inspiraciju, pa je svojoj publici poklonio pesmu „Sve moje ljubavi“ koju prati neobični spot. HALID BEŠLIĆ I DŽENAN LONČAREVIĆ RAME UZ RAME! Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, Dženan je i… »
Vesti dana »
Žestoka tuča delija i policije! Pogledajte snimke opšeg haosa u Loznici: Neredi uoči početka finala Kupa Srbije! Suzavci i topovski udari na sve strane
Kurir pre 44 minutajoš 45 povezanih
Biznis trustovi sa Trampom u Pekingu u avionu više od 10.000 milijardi dolara, ceo svet čeka odgovore (foto)
Dnevnik pre 54 minutajoš 59 povezanih
"Jedini ste poslanik na kojeg je sletela muva" Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izmenama seta izbornih zakona, Janjić i Jovanov u klinču (video)
Blic pre 3 satajoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 9 minutajoš 73 povezane
"Nema povlačenja"! Iranska vojska: Održavamo najviši nivo pripravnosti, primirje sa SAD izuzetno neizvesno
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih