Povezane vesti

Šta može Srbin da slavi u Kninu

Politika pre 5 dana
Najava da će novoizabrani potpredsednik hrvatske vlade i funkcioner SDSS-a Boris Milošević prisustvovati proslavi „Oluje” u Srbiji nije dočekana s odobravanjem. Dok Milošević kaže da bi to bio važan gest koji će poboljšati status srpske… »

Vučić o "oluji": "Najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata!"

Pravda pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači,uz konstataciju da on to za sada ne vidi. On je novinarima u Batajnici… »

Vučić: Ne mogu da podržim prisustvo srpskih predstavnika na "Oluji", ali ne želim srpsko-srpske teške reči

Blic pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi "Oluje" u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači, uz konstataciju da on to za sada ne vidi. On je u Batajnici, gde je… »

Boris Milošević: U Knin idem otvorenog srca

Slobodna Evropa pre 5 dana
Potpredsjednik hrvatske Vlade, član Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević naveo je na Facebooku da će ići na obilježavanje 25. godišnjice od hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" i da ide "otvorenog srca". "U Knin idem… »

Dok u Hrvatskoj "Oluja" i dalje traje: Srbi su prisiljeni da je slave zajedno sa ustašama

Pravda pre 5 dana
Boris Milošević novoizabrani potpredsednik Vlade Hrvatske i visoki funkcioner Samostalne demokratske srpske stranke, biće prvi srpski političar koji će prisustvovati obeležavanju zločinačke vojno-policijske akcije „Oluja“. Premijer Hrvatske… »

"Ne mogu da podržim prisustvo Srba na "proslavi" u Kninu"

B92 pre 5 dana
Predsednik Srbije govorio je i o odlasku predstavnika Srba na obeležavanje akcije "Oluja" u Hrvatskoj. On je rekao da ne može da podrži odlazak Srba u Knin. "Za nas je važno da Republika Srbija i Republika Srpska zajedno obeležavaju stradanje i… »

Vučić protiv prisustva srpskih predstavnika na proslavi 'Oluje'

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi hrvatske vojne akcije "Oluja" u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači, uz konstataciju da on to za sada ne vidi. On je… »

Vučić o odlasku miloševića u knin: Ne mogu da ih podržim,ali ne želim srpsko-srpske teške reči

Večernje novosti pre 5 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači,uz konstataciju da on to za sada ne vidi. On je novinarima u Batajnici… »

Predsednik: Ne mogu da podržim prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje, ali ne želim srpsko-srpske teške reči

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači,uz konstataciju da on to za sada ne vidi. On je novinarima u… »

Vučić o Srbinu koji ide na proslavu "Oluje": Držim se obećanja

Mondo pre 5 dana
Potpredsednik hrvatske Vlade Boris Milošević iz Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević odlučio je da ide na proslavu vojne akcije "Oluja" u Kninu. Predsednik kaže - oni možda imaju jače argumente. Potpredsednik hrvatske Vlade… »

Pupovac: Milanović mi potvrdio da ide u Grubore

Nova pre 5 dana
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) Milorad Pupovac izjavio je da mu je, pored potpredsednika hrvatske vlade Tomislava Medveda, i predsednik države Zoran Milanović potvrdio da će učestvovati na obeležavanju stradanja srpskih… »

"Cilj je mnogo veći": Pupovac: Niko u Knin ne ide da bi nekome naneo bol ili učinio legitimnim bilo čije stradanje

Blic pre 5 dana
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je danas da mu je, pored potpredsednika hrvatske vlade Tomislava Medveda, i predsednik države Zoran Milanović potvrdio da će učestvovati na obeležavanju stradanja srpskih… »

Pupovac: Još nije doneta odluka o odlasku Miloševića na obeležavanju „Oluje“

Danas pre 5 dana
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac rekao je da još nije doneta definitivna odluka o odlasku u predstavnika Srba u Hrvatskoj Borisa Miloševića i potpredsednika Vlade u Knin na obeležavanje hrvatske vojno-policijske… »

Vesti dana »