Povezane vesti
Došao je trenutak kada sam sama! Luna jecala dok je pričala o Anabeli: Fali mi majka, želim samo glas da joj čujem!
Kurir 01.08.2020
Luna Đogani se uživo u emisiji rasplakala dok je pričala o odnosu sa majkom Anabelom Atijas majci Anabeli Atijas, sa kojom u poslednje vreme nije u dobrim odnosima. "Ne pričam o tome, izbegavam da pričam i sa bliskim ljudima. Savetuju me šta treba da… »
Luna se rasplakala usred emisije zbog anabele: "Fali mi majka, želim samo glas da joj čujem"
Blic 01.08.2020
Luna se u toku večerašnje emisije "Narod pita" rasplakala dok je pričala o majci Anabeli Atijas, sa kojom u poslednje vreme nije u dobrim odnosima. - Fali mi majka. Stalno. Fali mi samo glas da joj čujem - rekla je Luna kroz suze. - Ne bih volela da je… »
Vesti dana »
(Video) Zapalili deo zgrade Euleksa! Neredi u Prištini zbog presude Tačiju nastavljani tokom noći: Pristalice OVK pirotehnikom i kamenicama zasuli zgradu Misije EU
Blic pre 14 minutajoš 20 povezanih
Pred nama još nekoliko toplih dana, a početkom sledeće sedmice stiže promena
N1 Info pre 49 minutajoš 13 povezanih
Tramp zapretio EU tarifama zbog predloga o pridruženom članstvu Kanade
Sputnik pre 4 minutajoš 5 povezanih
Raketni napad na Kijev, ima žrtava; Ukrajina napala rafineriju u Jaroslavlju i aerodrom u Rostovu
RTS pre 14 minutajoš 2 povezane
Ovaj čovek je neuništiv: Mesi u 40. godini dao gol glavom, za 49. pehar u karijeri
Mondo pre 19 minutajoš 3 povezane