Повезане вести
Миљана и Зола раскинули, она тврди да је прошла кроз пакао: "Шутирао ме је на улици, пљувао..."
Телеграф 01.08.2020
- Мами је позлило због свега што је чула шта је радио, манипулисао је, звао је људе, причао им је свашта - испричала је Миљана. Миљана Кулић укључила се путем телефоноског позива у емисију "Задруга - Народ пита" и потврдила… »
Миљана Кулић: Шутирао ме је, пљувао, реаговале су полиција и Хитна помоћ!
Мондо 01.08.2020
Због њега сам СЛАГАЛА ДА САМ ТРУДНА, испричала је такмичарка Задруге у укључењу уживо! Због њега сам СЛАГАЛА ДА САМ ТРУДНА, испричала је такмичарка Задруге у укључењу уживо! Једна од најкомпликованијих учесница Задруге… »
Марија Кулић изнела гнусне детаље везе Миљане и Золе: "Тукао је!" (видео)
Ало 01.08.2020
Миљана је открила да је раскинула са Золом! Вечерас је Милан Милошевић угостио две победнице ријалити програма Задруга у емисији "Народ пита". Луна Ђогани и Ива Гргурић проговориле су о темама које занимају јавност, а гледаоци… »
Вести дана »
АНЕМ: Више напада на медијске раднике у Неготину, министар полиције да поднесе оставку
Глас Зајечара пре 2 сатајош 9 повезаних
Монархисти: Вучић изгубио чак 12 одсто подршке у односу на прошле локалне изборе
Бета пре 1 сатјош 42 повезане
Ми не заборављамо и не праштамо: У Крагујевцу 16 минута тишине у спомен на жртве новосадске трагедије
Данас пре 32 минутајош 13 повезаних
Потврђено, Виткоф стиже код Путина: Трампов изасланик ће се у Москви састати са руским председником, ево када ће се тачно видети у Кремљу
Курир пре 22 минутајош 49 повезаних