Povezane vesti

Vučić: Penzije i plate sigurne, Srbija uspešnija od ostalih

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da su penzije i plate u Srbiji sigurne i neće biti smanjivane, i pored korona virus krize koja je izazvala tektonske promene u svetu. "Za sve građane da znaju imali smo u julu odličan PDV… »

Vučić o ekonomskoj situaciji: Penzije i plate sigurne, prihodi u budžetu veći, drugi smo u Evropi po rastu

Večernje novosti pre 12 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su prihodi za jul u budžetu neočekivano viši od najboljih projekcija koje je imala vlada i naglasio da je Srbija u drugom kvartalu ove godine druga u Evropi po stopi rasta BDP-a. „ Imali smo… »

Vučić: Prihodi u budžetu veći, drugi u Evropi po rastu

Vesti online pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su prihodi za jul u budžetu neočekivano viši od najboljih projekcija koje je imala vlada i naglasio da je Srbija u drugom kvartalu ove godine druga u Evropi po stopi rasta BDP-a. – Imali smo… »

Vučić o korona krizi: Penzije i plate sigurne, Srbija uspešnija od ostalih

Kurir pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da su penzije i plate u Srbiji sigurne i neće biti smanjivane, i pored korona virus krize koja je izazvala tektonske promene u svetu. - Za sve građane da znaju imali smo u julu odličan PDV, akcizu… »

Vučić: Penzioneri i radnici u javnom sektoru mogu biti mirni

Nova pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da su penzije i plate u Srbiji sigurne i neće biti smanjivane, i pored koronavirus krize koja je izazvala tektonske promene u svetu. “Za sve građane da znaju imali smo u julu odličan PDV, akcizu… »

Vučić: U Srbiji penzije i plate sigurne, na jesen ćete videti kako puca u pola sveta

RTS pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da su penzije i plate u Srbiji sigurne i neće biti smanjivane, i pored korona virus krize koja je izazvala tektonske promene u svetu. "Za sve građane da znaju imali smo u julu odličan PDV, akcizu, bolji… »

Vučić: Prihodi u budžetu veći, drugi u Evropi po rastu

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su prihodi za jul u budžetu neočekivano viši od najboljih projekcija koje je imala vlada i naglasio da je Srbija u drugom kvartalu ove godine druga u Evropi po stopi rasta BDP-a. „Imali… »

Vučić: Prihodi u budžetu veći, drugi u Evropi po rastu

Kurir pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su prihodi za jul u budžetu neočekivano viši od najboljih projekcija koje je imala vlada i naglasio da je Srbija u drugom kvartalu ove godine druga u Evropi po stopi rasta BDP-a. „Imali smo… »

Vesti dana »