Povezane vesti

Luna i ja smo dno dna, a ona je veće! Trčala sam bez gaća za zolom: Miljana Kulić iznela sve detalje haosa sa bivšim!

Kurir pre 9 dana
Miljana Kulić pričala je o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a i drugi zadrugari dali su svoj sud. "On je bio moj prijatelj i dan danas jeste. Nisam se videla sa njim jer je u drugom gradu, inače bih. On je jako dobar čovek", rekla je Ivana… »

"Šutirao me je na ulici i pljuvao, radio još neke: Stvari..." Miljana tvrdi da je sa Zolom prošla pakao i zbog njega lagala…

Blic pre 10 dana
Miljana Kulić pogtvrdila je da je raskinula sa Zolom, a sve to joj je teško palo. Kako tvrdi, pored njega i ona je počela da se služi obmanama, te je sada u šoku zbog toga što je postala. Čitavu ispovest Miljana je počela obraćajući se Ivi, kao… »

Zola me je na ulici šutirao i pljuvao! Miksi drhtavim glasom priznala: Lagao je da smo gladni, od taksiste je uzeo pare!

Kurir pre 10 dana
Miljana Kulić drhtavim glasom otkrila je da je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom zbog gnusnih laži koje joj je izrekao, pa i njenom ukruženju. Pored njega i ona je, navodno, počela da se služi obmanama, te je sada u šku zbog toga što je postala… »

Miljana Kulić: Zola me je šutirao, pljuvao, reagovale su policija i hitna!

Svet plus pre 10 dana
Miljana Kulić progovorila o raskidu! Ne može da se smiri! Uključila se uživo u emisiju! Zola me je šutirao, pljuvao, reagovale su policija i hitna! Slagala sam Pink.rs da sam u drugom stanju, a razlog je njegov ulazak u rijaliti. Sinoć je Milan… »

Hitna pomoć u kući kulića zbog Marije! Zola terao Miljanu da mu da i pare malog Željka za kocku?! Majka u agoniji!

Kurir pre 10 dana
Miljana Kulić otkrila je da je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, te da je njenoj majci Mariji zbog čitave drame bilo toliko loše, da je Hitna pomoć morala da odreaguje. Kulićka je kasnije od kuće i u suzama objasnila šta ju je sve slomilo… »

Hitna pomoć kod kulića: Marija ne prestaje da plače, Miljana ispričala šta se desilo

Blic pre 10 dana
Nakon burne veze sa Zolom Miljana je otkrila da je romansi došao kraj, pa rešila da otvori dušu i otkrije šta se sve dešavalo u njihova četiri zida. - Imam 102 kilograma i okončala sam vezu sa Zolom. Pravila sam od sebe budalu i preko moje grbače… »

Vesti dana »