Повезане вести

Луна и ја смо дно дна, а она је веће! Трчала сам без гаћа за золом: Миљана Кулић изнела све детаље хаоса са бившим!

Луна и ја смо дно дна, а она је веће! Трчала сам без гаћа за золом: Миљана Кулић изнела све детаље хаоса са бившим!

Курир 01.08.2020
Миљана Кулић причала је о свом бившем дечку Лазару Чолићу Золи, а и други задругари дали су свој суд. "Он је био мој пријатељ и дан данас јесте. Нисам се видела са њим јер је у другом граду, иначе бих. Он је јако добар човек"… »
"Шутирао ме је на улици и пљувао, радио још неке: Ствари..." Миљана тврди да је са Золом прошла пакао и због њега лагала да…

"Шутирао ме је на улици и пљувао, радио још неке: Ствари..." Миљана тврди да је са Золом прошла пакао и због њега лагала да…

Блиц 01.08.2020
Миљана Кулић погтврдила је да је раскинула са Золом, а све то јој је тешко пало. Како тврди, поред њега и она је почела да се служи обманама, те је сада у шоку због тога што је постала. Читаву исповест Миљана је почела… »
Зола ме је на улици шутирао и пљувао! Микси дрхтавим гласом признала: Лагао је да смо гладни, од таксисте је узео паре!

Зола ме је на улици шутирао и пљувао! Микси дрхтавим гласом признала: Лагао је да смо гладни, од таксисте је узео паре!

Курир 01.08.2020
Миљана Кулић дрхтавим гласом открила је да је раскинула са Лазаром Чолићем Золом због гнусних лажи које јој је изрекао, па и њеном укружењу. Поред њега и она је, наводно, почела да се служи обманама, те је сада у шку због… »
Хитна помоћ у кући кулића због Марије! Зола терао Миљану да му да и паре малог Жељка за коцку?! Мајка у агонији!

Хитна помоћ у кући кулића због Марије! Зола терао Миљану да му да и паре малог Жељка за коцку?! Мајка у агонији!

Курир 01.08.2020
Миљана Кулић открила је да је раскинула са Лазаром Чолићем Золом, те да је њеној мајци Марији због читаве драме било толико лоше, да је Хитна помоћ морала да одреагује. Кулићка је касније од куће и у сузама објаснила шта ју је… »
Хитна помоћ код кулића: Марија не престаје да плаче, Миљана испричала шта се десило

Хитна помоћ код кулића: Марија не престаје да плаче, Миљана испричала шта се десило

Блиц 01.08.2020
Након бурне везе са Золом Миљана је открила да је романси дошао крај, па решила да отвори душу и открије шта се све дешавало у њихова четири зида. - Имам 102 килограма и окончала сам везу са Золом. Правила сам од себе будалу и… »

Вести дана »