Povezane vesti
"Izgubio sam pamćenje i nisam znao kako se zovem, padao sam u nesvest": Ljuba Aličić otkrio sve o borbi sa korona virusom
Blic 01.08.2020
Folker Ljuba Aličić otvorio je dušu pa objasnio kako je tekla njegova ljuta borba sa koronavirusom. Prema njegovim rečima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se lečio u bolnici u Šapcu, odakle je tek posle tri nedelje pušten kući. "U početku… »
Ljuba Aličić o borbi sa korona virusom: Padao sam u nesvest, gubio sam pamćenje...
Telegraf 01.08.2020
Pevač je tri nedelje proveo u bolnici, gde je bio priključen na kiseonik. Pevač Ljuba Aličić (64) preležao je korona virus što u njegovim godinama nije bilo nimalo naivno, a sada je otvorio dušu i otkrio kako je izgledala njegova borba. Ljuba je bio… »
Vesti dana »
'Sloboda studentima', obeležavanje Dana studenata u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 50 minutajoš 43 povezane
U Lučanima poplavljeno više stotina hektara poljoprivrednog zemljišta i otvoreno nekoliko klizišta
NIN pre 35 minutajoš 22 povezane
Lazareva subota - praznik dece: Šta simbolizuju zvončići koji se nose oko vrata?
Glas Zaječara pre 3 satajoš 23 povezane
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane