Povezane vesti

Milošević na godišnjici Oluje: Reakcije od "izdaje" do mosta ka poverenju

N1 Info pre 7 dana
Korak ka izgradnji poverenja, izdaja, učvršćivanje nacionalističkog hrvatskog narativa. Na različite načine se danas opisuje najava da će potpredsednik Hrvatske vlade Boris Milošević, kao predstavnik Srba, prisustvovati obeležavanju godišnjice… »

Provokacija iz Zagreba: Nije dovoljno da Srbi samo dođu na obeležavanje „Oluje“

Večernje novosti pre 7 dana
BIVŠA predsednica Vlade Hrvatske Jadranka Kosor smatra da bi bilo važno da pre odlaska u Knin, na obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije „Oluja“, potpredsednik Vlade Hrvatske i predstavnik srpske nacionalne manjine, Boris Milošević… »

Jadranka Kosor: Milošević da prizna da Oluja nije etničko čišćenje

Politika pre 7 dana
ZAGREB – Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor poručila je danas da predsednik Srpskog nacionalnog vijeća i potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević, pre odlaska na obeležavanje godišnjice „Oluje” u Kninu, treba jasno da kaže da ta… »

Kosor: Milošević da prizna da Oluja nije etničko čišćenje

Večernje novosti pre 7 dana
BIVŠA hrvatska premijerka Jadranka Kosor poručila je danas da predsednik Srpskog nacionalnog vijeća i potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević, pre odlaska na obeležavanje godišnjice "Oluje" u Kninu, treba jasno kaže da ta akcija nije bila… »

Milošević objasnio zašto ide na proslavu „Oluje"

Politika pre 8 dana
ZAGREB – Potpredsednik hrvatske vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke Boris Milošević objavio je Fejsbuku post u kojem objašnjava zašto ide na proslavu „Oluje” - navodi da mu nije bilo lako da donese tu odluku, ali da u Knin ide… »

Milošević o odlasku na obeležavanje "Oluje": Svestan sam FOTO

B92 pre 7 dana
Potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević oglasio se danas povodom najave da će ići u Knin na obeležavanje godišnjice akcije "Oluja". On je na svom Fejsbuk profilu pojasnio da mu nije bilo lako da donese tu odluku, ali da u Knin ide "otvorena… »

Milošević objasnio zašto ide na proslavu "Oluje"

RTV pre 8 dana
ZAGREB - Potpredsednik hrvatske vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke Boris Milošević objavio je Fejsbuku post u kojem objašnjava zašto ide na proslavu "Oluje" - navodi da mu nije bilo lako da donese tu odluku, ali da u Knin ide… »

Milošević (SDSS): U Knin idem otvorenog srca

Danas pre 8 dana
Potpredsednik hrvatske Vlade, član Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević naveo je na Fejsbuku da će ići na obeležavanje 25. godišnjice od hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja“ i da ide „otvorenog srca“, preneo je… »

Milošević o odlasku u Knin: Nakon 25 godina potrebno je prestati s mržnjom

N1 Info pre 8 dana
Kao član Vlade, Srbin iz Hrvatske, svestan opterećenja ratnog nasleđa u društvu koje osećaju Srbi u Hrvatskoj, ali ne samo oni, nego i svi građani Republike Hrvatske, moram razmišljati racionalno i odgovorno, te pokušati da doprinesem boljem… »

Srbin koji ide na proslavu "Oluje" objavio ispovest na Facebooku

Mondo pre 8 dana
Potpredsednik hrvatske Vlade, član Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević naveo je na Facebooku da će ići na obeležavanje 25. godišnjice od hrvatske vakcije "Oluja" i da ide "otvorenog srca." Potpredsednik hrvatske Vlade… »

Boris Milošević objašnjava zašto ide u Knin

RTS pre 8 dana
Potpredsednik hrvatske vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke Boris Milošević objavio je Fejsbuku post u kojem objašnjava zašto ide na proslavu "Oluje". Navodi da mu nije bilo lako da donese tu odluku, ali da u Knin ide "otvorena srca"… »

Ubili su mi babu, ali idem: Milošević se oglasio na Fejsbuku - Zašto idem u Knin?

Večernje novosti pre 8 dana
- U KNIN idem otvorena srca, iskreno, sa nadom da ova vlada može da napravi taj tako važan korak, korak prema budućnosti, boljem društvu, društvu razumevanja, poštovanja i tolerancije i da možemo izaći iz rovova u kojima smo ukopani. - Nakon 25… »

Predstavnik Srba iz Hrvatske odlazi na obeležavanje "Oluje": Na Fejsbuku je napisao potresnu poruku

Srbija danas pre 8 dana
"Priča jednog Srbina iz Hrvatske" Boris Milošević, predstavnik hrvatskih Srba u vladi Hrvatske, posle najave da će prisustvovati "proslavi" akcije "Oluja" u Kninu i burnih reakcija koje je njegov postupak izazvao, oglasio se na svom Fejsbuk profilu… »

"Teške reči nećete od mene čuti" Vučić rezigniran odlukom Miloševića da ide na proslavu "Oluje"

Srbija danas pre 8 dana
Važan razgovor sa Pupovcem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rezigniran je odlukom potpredsednika hrvatske vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Borisa Miloševića da ide na proslavu vojne akcije "Oluja" u Kninu. - Srbija i… »

"Baku su našli mrtvu": Boris Milošević o "Oluji", ličnoj tragediji i odlasku u Knin: "Rat za mnoge u društvu, nažalost…

Blic pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Boris Milošević objavio je na Facebook profilu duži status u kojem pojašnjava zašto je, uprkos porodičnoj tragediji, za njega važno da kao član Vlade dođe na obeležavanje "Oluje". Milošević je objavu započeo sa "Priča… »

Milošević na Fejsbuku: U Knin idem otvorenog srca

Nova pre 8 dana
Potpredsednik hrvatske Vlade iz redova SDSS Boris Milošević na svojoj stranici na Fejsbuku podelio je svoju priču iz Oluje i rata, osvrnuvši se na činjenicu kako ove godine ide na obeležavanje Oluje. Nije mu to bila laka odluka, kaže, ali u Knin… »

Vesti dana »