Повезане вести
Стефановић: Обрадовић помешао Вучића с Јеремићем, Ђиласом...
Дневник 01.08.2020
БЕОГРАД: Потпредседник Владе Небојша Стефановић рекао је да је лидер Покрета Двери Бошко Обрадових данашњом изјавом да је Александар Вучић спреман да призна независност Косова "очигледно помешао председника Србије са својим… »
"Нема нам друге него опет на улицу!": Обрадовић позвао грађане у борбу против диктатора Вучића! (видео)
Правда 01.08.2020
"Александар Вучић је доказао да је спреман на све како би се одржао на власти, стога сам апсолутно убеђен да је спреман да потпише независност Косова. Он тренутно тражи неку компензацију са којом би изашао пред грађане Србије, са… »
Стефановић: Обрадовић помешао Вучића са Јеремићем и Ђиласом
Нова 01.08.2020
Потпредседник Владе Небојша Стефановић рекао је данас да је лидер Покрета Двери Бошко Обрадових данашњом изјавом да је Александар Вучић спреман да призна независност Косова "очигледно помешао председника Србије са својим… »
Стефановић о опозицији: "Начинили су штету грађанима Србије, а сад причају о томе шта би урадили"
Србија данас 01.08.2020
Подсетио на поједине потезе лидера опозиције док су били на власти. Потпредседник Владе Небојша Стефановић рекао је да је лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић данашњом изјавом да је Александар Вучић спреман да призна независност… »
ИНТЕРВЈУ Обрадовић: Није довољно само бити против Вучића
Нова 01.08.2020
"Александар Вучић је доказао да је спреман на све како би се одржао на власти, стога сам апсолутно убеђен да је спреман да потпише независност Косова. Он тренутно тражи неку компензацију са којом би изашао пред грађане Србије, са… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане