Povezane vesti

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za Srbiju

Vesti online pre 4 dana
Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. „Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je isticala… »

Hrvatska produžila ograničenje ulaska iz zemalja medju kojima je i Srbija

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD/ZAGREB – Hrvatska je produžila ograničenje ulaska iz takozvanih trećih zemalja, medju kojima je Srbija, izjavio je danas hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. “Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim… »

Ograničenje ulaska za državljane Srbije u Hrvatsku ostaje

Radio 021 pre 4 dana
Hrvatska je produžila zabranu ulaska iz grupe, takozvanih trećih država, uključujući i Srbiju. Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci pod kojima se… »

Hrvatska produžila ograničenje ulaska iz zemalja među kojima je i Srbija

Novi magazin pre 4 dana
Hrvatska je produžila ograničenje ulaska iz takozvanih trećih zemalja, među kojima je Srbija, izjavio je danas hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. "Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka… »

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za Srbe, na primorje se može pod ovim uslovima

Noizz pre 4 dana
Odlazak na more u Hrvatsku je još teško izvodljiv, ali ne nemoguć, samo uključuje neke komplikovane procedure koje kao turisti nikako ne volimo. Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz… »

Vesti dana »