Povezane vesti
Zvanično: I Rit crveno-beli
Mozzart sport 01.08.2020
Ozvaničeno najavljeno pojačanje Crvene zvezde... Krilni centar Duop Rit (24) novo je pojačanje Crvene zvezde! Australijski igrač visok 211 centimetara prošle sezone sa velikim uspehom nastupao je za ekipu FMP-a i ostavio odličan utisak u ABA ligi – imao… »
Duop Rit novo pojačanje Crvene zvezde
Novi magazin 01.08.2020
Australijski krilni centar Duop Rit novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je danas taj košarkaški klub. Rit je prošle sezone igrao za FMP i u ABA ligi je imao prosek od 12 poena i pet skokova po utakmici, uz procenat šuta za tri poena od skoro 43… »
Reprezentativac Australije Rit novo je pojačanje Zvezde
Sportski žurnal 01.08.2020
Prošle sezone nastupao je za FMP, a u prethodnoj sezoni ostavio je odličan utisak u ABA ligi. Krilni centar Duop Rit novo je pojačanje Crvene zvezde! Australijski igrač visok 211 centimetara naredne sezone nastupaće za crveno-bele. Prošle sezone sa… »
Vesti dana »

"Vidimo se na sudu, tražićemo uvid u glasove" Aneli zauzela peto mesto u "Eliti", njena sestra podivljala: Trbalo je da bude prva
Kurir pre 10 minutajoš 29 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 30 minutajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane