Povezane vesti
Mina doživela nervni slom, guši se u suzama i obraća bivšem mensuru: Shvatila sam šta sam izgubila! (video)
Kurir 01.08.2020
Mina Vrbaški doživela je pravi nervni slom na Instagramu, pa je pokazala koliko se kaje zbog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem. Bivša rijaliti učesnica nedavno je snimila Mensura kako izlazi iz stana posle raskida, a sada se pokajala zbog onog što se… »
Gasim broj telefona! Neću biti dostupna ljudima: Mina Vrbaški posle raskida donela šok odluku! Zabrinula pratioce (Foto)
Kurir 01.08.2020
Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić raskinuli su, pa ga je čak Mina snimala kako se pakuje, a nakon toga objavila da je sve u redu. Bivša rijaliti učesnica našla se u društvu Aleksandre Subotić, sa kojom je nekad imala okršaj, a sada su u dobrim odnosima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Zgrada policije počinje sa radom: Završena rekonstrukcija "Bele kuće", evo kada i u koje vreme je dostupna za građane
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 3 satajoš 2 povezane