Povezane vesti

Pronađeni planinari: Sreća je što su poslali GPS lokaciju

Nova pre 12 dana
Spasioci Gorske službe spašavanja (GSS) iz stanice u Kruševcu, u nedelju oko četiri sata ujutru, srećno su završili potragu sa dvojicom planinara koji su se izgubili u blizini Magliča, u Ibarskoj klisuri. Dvojica Beograđana, koji su se našli u… »

Pronađeni izgubljeni planinari na Stolovima

B92 pre 12 dana
Kraljevo -- Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su jutros oko četiri sata dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine, saopštila je… »

Maglič: Spasioci pronašli dva izgubljena planinara

Nova pre 12 dana
Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) pronašli su jutros oko 04.00 dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva, saopšteno je iz GSS. “Planinari nisu povredjeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine”… »

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli dva planinara koji su se izgubili na Magliču

Danas pre 13 dana
Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) pronašli su jutros oko 04.00 dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva, saopšteno je iz GSS. „Planinari nisu povređeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine“… »

Izgubili su se u mraku na grebenu kod Magliča: Pronađeni planinari koji su sinoć nestali na planini Stolovi

Blic pre 13 dana
Dva planinara koja su se izgubila na planini Stolovi, u blizini Magliča kod Kraljeva, pronađena su, potvrđeno je iz Gorske službe spasavanja za Telegraf. Oni su pronađeni jutros u 4 sata. - Oni nisu bili povređeni, izgubili su se u mraku na grebenu… »

Pronađena dva planinara koji su se izgubili na planini Stolovi

Dnevnik pre 13 dana
KRALjEVO: Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su jutros oko četiri sata dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine, saopštila je… »

Kraj potrage: Pronađeni planinari koji su se izgubili na planini Stolovi

Večernje novosti pre 13 dana
SPASIOCI Gorske službe spasavanja pronašli su jutros oko četiri sata dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine, saopštila je Gorska… »

Pronađena dva planinara koji su se izgubili na planini Stolovi

RTV pre 13 dana
KRALJEVO - Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su jutros oko četiri sata dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni i bezbedno su spušteni u podnožje planine, saopštila je… »

GSS pronašla dva planinara koji su se izgubili na planini Stolovi

RTS pre 13 dana
Jutros oko 4 časa spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su dva planinara koji su se izgubili na lokaciji Maglič, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni, i bezbedno su spušteni u podnožje planine. Gorska služba spasavanja… »

Potraga kod Maglića: Gorska služba krenula u akciju spasavanja izgubljenih planinara na Stolovima

Blic pre 13 dana
Spasioci Gorske službe spasavanja krenuli su u akciju spasavanja dva planinara koji su se izgubili u blizini Maglića, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari nisu povređeni, saopšteno je iz Gorske službe. Gorska služba spasavanja primila je poziv u… »

Potraga kod Kraljeva: Gorska služba spasava izgubljene planinare na Stolovima

Večernje novosti pre 13 dana
SPASIOCI Gorske službe spasavanja (GS S) krenuli su u akciju spasavanja dva planinara koji su se izgubili u blizini Maglića, planina Stolovi kod Kraljeva. Planinari, kako je saopštila GS S, nisu povređeni. Gorska služba spasavanja primila je poziv u… »

Vesti dana »