Povezane vesti

Srbi oprez! Masovna hapšenja po grčkim letovalištima, pljušte kazne

Mondo pre 21 sat
Preventivne mere grčke policije. Preventivne mere grčke policije Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da… »

Grčka: Policija zatvorila noćni klub na Parosu, uhapšeno više osoba

RTV pre 22 sata
ATINA - Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje korona virusa. Na Parosu je inspekcija… »

Grčka policija "češljala" ostrva: Hapšenja i kazne

B92 pre 22 sata
Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama. Kontrole su sprovedene na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje koronavirusa. Na Parosu je… »

Srpski turisti oprez! Masovna hapšenja po grčkim letovalištima: Policija češlja smeštaje zbog korone, kazne samo pljušte

Kurir pre 23 sata
Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje korona virusa. Na Parosu je inspekcija obišla… »

Prvi put od početka pandemije: Grčka otvorila luke za kruzere

Večernje novosti pre 1 dan
GRČKA je danas otvorila šest glavnih luka za pristajanje kruzera, prvi put u ovoj turističkoj sezoni koju je veoma pogodila pandemija korona virusa. Međutim, prvi brodovi očekuju se tek za tri sedmice. U pismu koje je uputio ministar turizma Hari… »

Prvi put od početka pandemije: Grčka otvara luke za kruzere, brodovi sa putnicima će početi da pristaju za tri nedelje

Blic pre 1 dan
Grčka je danas otvorila šest glavnih luka za pristajanje kruzera, prvi put u ovoj turističkoj sezoni koju je veoma pogodila pandemija koronavirusa. Međutim, prvi brodovi očekuju se tek za tri nedelje. U pismu koje je uputio ministar turizma Hari… »

Vesti dana »