Povezane vesti

Preminuo akademik Dimitrije Stefanović

Blic pre 9 dana
Akademik Dimitrije Stefanović preminuo je u 91. godini u Beogradu. Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević uputio je telegram saučešća porodici, SANU, prijateljima i poštovaocima akademika Stefanovića. Vukosavljević je istakao… »

Preminuo akademik Dimitrije Stefanović, bivši potpredsednik Matice srpske

Radio 021 pre 9 dana
U Beogradu je u subotu preminuo akademik Dimitrije Stefanović. Rođen je u Pančevu 25. novembra 1929. godine. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na Odseku za germanistiku (engleski i nemački jezik) 1955. godine, a na Muzičkoj akademiji… »

Preminuo akademik Dimitrije Stefanović

N1 Info pre 9 dana
Akademik Dimitrije Stefanović preminuo je u 91. godini u Beogradu. Ministar kulture Vladan Vukosavljević uputio je telegram saučešća porodici, SANU, prijateljima i poštovaocima akademika Stefanovića. Vukosavljević je istakao da je preminuo… »

Preminuo akademik Dimitrije Stefanović

Nova pre 9 dana
Akademik Dimitrije Stefanović, dugogodišnji direktor Muzikološkog instituta Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), preminuo je 1. avgusta u Beogradu u 91. godini, preneo je Tanjug. Stefanović je rođen u Pančevu 25. novembra 1929. godine… »

Preminuo akademik Dimitrije Stefanović

RTS pre 9 dana
U Beogradu je u subotu preminuo akademik Dimitrije Stefanović. Stefanović je rođen u Pančevu 25. novembra 1929. godine. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na Odseku za germanistiku (engleski i nemački jezik) 1955. godine, a na… »

Vesti dana »