Povezane vesti

Crkva ne izlazi na izbore, protiv je onih koji su doneli zakon o slobodi veroispovesti

Politika pre 9 dana
PODGORICA – Mitropolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve (SPC) Amfilohije izjavio je da crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik, da ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto.On je u intervju za list Dan kazao da… »

Amfilohije: Crkva ne izlazi na izbore, protiv je onih koji su doneli zakon o slobodi veroispovesti

Novi magazin pre 9 dana
Mitropolit crnogorsko-promorski Srpske pravoslavne crkve (SPC) Amfilohije izjavio je da crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik, da ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. On je u intervju za list Dan kazao da niko od… »

Amfilohije: Crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto

N1 Info pre 9 dana
Mitropolit crnogorsko-promorski Srpske pravoslavne crkve (SPC) Amfilohije izjavio je da crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik, da ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. On je u intervju za list Dan kazao da niko od… »

Amfilohije: Crkva nikom ni koalicioni partner ni politički protivnik

RTV pre 9 dana
PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori da Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik i da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema njegovim rečima… »

Amfilohije: Crkva nikom nije koalicioni partner ni politički protivnik

Vesti online pre 9 dana
Mitropolit crnogorsko-promorski Amfilohije poručio je povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori da Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik i da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema njegovim riječima, Crkva… »

Amfilohije: Crkva nikom ni koalicioni partner ni politički protivnik

Dnevnik pre 9 dana
PODGORICA: Mitropolit crnogorsko-promorski Amfilohije poručio je povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori da Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik i da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema njegovim… »

Crkva nikom nije ni koalicioni partner, ni politički protivnik: Mitropolit Amfilohije o izborima

Sputnik pre 9 dana
Mitropolit crnogorsko-promorski Amfilohije poručio je povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori da Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik i da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema rečima mitropolita… »

Amfilohije: Podržavamo mlade, pametne i sposobne, crkva ne izlazi na izbore

RTS pre 9 dana
Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik, poručio je mitropolit crnogorsko-promorski Amfilohije. On je kazao da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema njegovim rečima, crkva može da poželi sreću svakome ko… »

Mitropolit Amfilohije: Crkva nikom nije koalicioni partner ni politički protivnik

Večernje novosti pre 9 dana
MITROPOLIT crnogorsko-promorski Amfilohije poručio je povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori da Crkva nikome nije ni koalicioni partner ni politički protivnik i da crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto. Prema njegovim riječima, Crkva… »

Amfilohije: Molim i preklinjem

B92 pre 9 dana
Crkva ne izlazi na izbore, niti joj je tamo mesto, kaže mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije. Kako prenose crnogorski mediji, Amfilohije je rekao da crkva može da poželi sreću svakome ko iskreno traži promenu života u Crnoj Gori nabolje, ko se… »

Vesti dana »