Povezane vesti

Mediji: U kovid bolnici u Nišu pacijent pretukao medicinsku sestru

Politika pre 13 dana
NIŠ – S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra, jer ga je sprečila da svojevoljno napusti tu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor, prenose… »

Incident u kovid-bolnici KC Niš: Deka štakom tukao medicinsku sestru jer ga nije pustila da ide kući

Večernje novosti pre 12 dana
S. K. (82), pacijent kovid-bolnice u niškom Kliničkom centru, pretukao je štakom medicinsku sestru N. O. (32). Razlog za napad je bio što ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu u kojoj više nije želeo da boravi. Incident se… »

Pacijent napao medicinsku sestru u Nišu jer ga je sprečila da napusti bolnicu

Radio 021 pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš došlo je do incidenta između pacijenta i medicinske sestre 30. jula, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Niš. Mediji su ranije preneli da je S.K. (82) 30. jula fizički napao medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici… »

Pacijent pretukao medicinsku sestru u niškoj kovid-bolnici

RTS pre 12 dana
U Kliničkom centru Niš, 30. jula došlo je do incidenta između pacijenta i medicinske sestre, potvrđeno je RTS-u. Osamdesetdvogodišnji S. K. pretukao je medicinsku sestru N. O. u kovid-bolnici na Klinici za rehabilitaciju, jer ga je sprečila da… »

Mediji: Pacijent tukao medicinsku sestru u Nišu

B92 pre 12 dana
Niš -- S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra, prenose mediji. Do napda je došlo jer ga je sprečila da svojevoljno napusti tu ustanovu, ali je on zatim pretio da će skočiti kroz prozor… »

U KC Niš pacijent napao medicinsku sestru jer ga je sprečila da napusti tu ustanovu

RTV pre 12 dana
NIŠ - U Kliničkom centru Niš došlo je do incidenta između pacijenta i medicinske sestre 30.jula, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Niš o čemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Mediji su ranije preneli da je S.K. (82) 30… »

Pacijent u kovid bolnici u Nišu napao medicinsku sestru

Danas pre 12 dana
Policijska uprava u Nišu potvrdila je da je S.K. (82) 30. jula oko 18 časova istukao medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju Kliničkog centra(KC) zato što ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu… »

U kovid bolnici pacijent pretukao medicinsku sestru

Dnevnik pre 12 dana
NIŠ: S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra, jer ga je sprečila da svojevoljno napusti tu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor, prenose mediji… »

Mediji: U kovid bolnici u Nišu pacijent (82) pretukao štakom medicinsku sestru

Vesti online pre 12 dana
S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra, jer ga je sprečila da svojevoljno napusti tu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor, prenose mediji. Težak… »

Haos u niškoj Kovid bolnici: Pacijent pretukao medicinsku sestru! Sprečila ga da ode kući, pretio joj da će skočiti kroz…

Blic pre 12 dana
S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u Kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra jer ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor. Podivljao je kada mu… »

Incident u kovid bolnici u Nišu - pacijent štakama prebio sestru!

Mondo pre 12 dana
Težak incident u kovid bolnici u Nišu! Težak incident u kovid bolnici u Nišu! S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra jer ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu… »

Pacijent kovid bolnice u Nišu pretukao medicinsku sestru

Nova pre 12 dana
Pacijent S. K. (82) istukao je medicinsku sestru N. O. (32) u kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra jer ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu, pišu beogradski mediji. Kako prenosi portal… »

Užasni napad u niškoj kovid bolnici: Pacijent tukao štakom medicinsku sestru, a spasila mu je život

Telegraf pre 12 dana
Niška policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavestila Osnovno javno tužilaštvo. S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u Kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra jer ga je sprečila da svojevoljno… »

Vesti dana »