Повезане вести

Александар Катаи: Игра ће изгледати све боље

Александар Катаи: Игра ће изгледати све боље

Хот спорт 02.08.2020
Изабраници Дејана Станковића на премијери сезоне савладали су екипу Новог Пазара резултатом 3:0 и на феноменалан начин отворили такмичење у Суперлиги Србије, а утиске после одличног старта изнео је повратник у црвено-бели дрес… »
Катаи: Сарадња са саиграчима сјајна, одлично комбинујемо

Катаи: Сарадња са саиграчима сјајна, одлично комбинујемо

Моззарт спорт 02.08.2020
“Никада није пријатно играти пред празним трибинама, поготово на Маракани”. Изабраници Дејана Станковића на премијери сезоне Суперлиге савладали су екипу Новог Пазара резултатом 3:0 и на веома добар начин отворили такмичење… »
Катаи: Није пријатно играти на празној “Маракани”

Катаи: Није пријатно играти на празној “Маракани”

Нова 02.08.2020
Александар Катаи, фудбалер Црвене звезде, сматра да су три освојена бода најважнија ствар из победе против Новог Пазара у првом колу Суперлиге (3:0). “Одиграли смо добру утакмицу. У овом тренутку је најбитније да смо уписали три… »
Ераковић после дебија за Звезду: Било је позитивне треме

Ераковић после дебија за Звезду: Било је позитивне треме

Спортски журнал 02.08.2020
Деветнаестогодишњи дефанзивац јуче је дебитовао за Звезду у мечу првог кола Суперлиге против Новог Пазара, у ком су изабраници Дејана Станковића славили 3:0. Млади фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да је био… »
Ераковић блиста од среће, ово је тек почетак...

Ераковић блиста од среће, ово је тек почетак...

Спортске.нет 02.08.2020
Млади штопер Црвене звезде пресрећан после дебија на званичном мечу. Дебитовао је Страхиња Ераковић за сениорски тим Црвене звезде, на такмичарском мечу, у тријмуфу против Новог Пазара (3:0), а деветнаестогодишњи дефанзивац… »
Звездин тинејџер: Жал због дебија пред празним трибинама

Звездин тинејџер: Жал због дебија пред празним трибинама

Нова 02.08.2020
Талентовани фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да је био узбуђен због свог дебитатантског наступа за сениорски тим црвено-белих. Деветнаестогодишњи дефанзивац дебитовао за Звезду у мечу првог кола Суперлиге… »
Станковић задовољан: Санога сам за ово чувао, да сам Ераковић трчао бих до куће од среће

Станковић задовољан: Санога сам за ово чувао, да сам Ераковић трчао бих до куће од среће

Вечерње новости 01.08.2020
ТРЕНЕР Црвене звезде Дејан Станковић је имао доста разлога за задовољство. Његов тим је лако и убедљиво дошао до тријумфа против Новог Пазара на стадиону “Рајко Митић”. - Рекао сам и на конференцији пред меч да је за нас ово… »

Вести дана »