Povezane vesti

U junu blagi rast BDP od 0,1 odsto

Politika pre 12 dana
Srbija je u junu zabeležila blagi rast BDP-a od 0,1 odsto i time smo prema fleš proceni Ministarstva finansija završili drugi kvartal sa padom od 6,5 BDP-a, izjavila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić. „Rezultati su dobri, mnogo bolji nego što… »

Brnabić: Čak 94 odsto privrednika ne očekuje smanjenje zaposlenih; Sagledavamo dodatne mere podrške turizmu

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Srbija je u junu zabeležila blagi rast BDP-a od 0,1 odsto i time smo prema fleš proceni Ministarstva finansija završili drugi kvartal sa padom od 6,5 BDP-a, izjavila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić. “Rezultati su dobri, mnogo bolji… »

Brnabić: Fantastičan rezultat ekonomije u uslovima krize

Danas pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija prvu polovinu godine završila sa padom BDP-a od 0,9 odsto što je po njenim rečima, fantastičan rezultat u uslovima „najveće ekonomske krize koju svet pamti“. Predstavljajući makroekonomske… »

Brnabić: U prvoj polovini godine pad BDP-a od 0,9 odsto, fantastičan rezultat u uslovima krize

Novi magazin pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija prvu polovinu godine završila sa padom BDP-a od 0,9 odsto što je po njenim rečima, fantastičan rezultat u uslovima "najveće ekonomske krize koju svet pamti". Predstavljajući makroekonomske… »

Obraćanje premijerke građanima: Druga smo rastuća ekonomija u Evropi, u junu smo imali blagi rast (video)

Večernje novosti pre 11 dana
PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić na konferenciji za medije je rekla: - Sinoć kasno smo dobili odbrađene podatke o tome kako je prošla ekonomija Srbije, i mogu da vam kažem da su rezultati vrlo dobri. Želim da čestitam građanima… »

Brnabić o zaposlenosti: Imamo stabilan broj zaposlenih, 1,6 posto više nego lane - najviše u auto-industriji

Večernje novosti pre 11 dana
UPRKOS krizi Srbija ima stabilan broj zaposlenih i u drugom kvartalu ove godine, u odnosu na isti period prošle, beleži se veći broj zaposlenih za 1,6 odsto, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je na konferenicji za novinare rekla da… »

Brnabić: Dobre vesti, u junu blagi rast BDP od 0,1 odsto

Vesti online pre 12 dana
Srbija je u junu zabeležila blagi rast BDP-a od 0,1 odsto i time smo prema fleš proceni Ministarstva finansija završsili drugi kvartal sa padom od 6,5 BDP-a, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić. – Rezultati su dobri, mnogo bolji nego što smo… »

Brnabićeva: U drugom kvartalu Srbija druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi

B92 pre 12 dana
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić rekla je da je Srbija u junu imala blagi rast od 0,1 odsto, i da je prema fleš proceni završila drugi kvartal sa padom 6,5 odsto BDP-a. "U drugom kvartalu mi smo druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi. Litvanija je… »

Brnabić: Pad BDP za prvih šest meseci jedan odsto

Nova pre 12 dana
Srbija je prvu polovinu godine završila sa padom od oko jedan odsto BDP, što je fantastičan rezultat, ocenila je premijerka Ana Brnabić. Ona je objasnila da je Srbija u drugom kvartalu godina imala pad BDP od 6,5 odsto, ali pošto je u prva tri meseca… »

Vesti dana »