Povezane vesti

Nikolić: Moguće da će pad u drugom kvartalu biti ispod šest odsto

B92 pre 11 dana
Beograd -- Fleš procena Ministarstva finansija o padu od 6,5 odsto BDP-a Srbije u drugom kvartalu 2020. godine je verovatno konzervativna. To kaže ekonomista Ivan Nikolić, jer, kako navodi, moguće je da će rezultat biti nešto bolji i da će taj pad… »

Brnabić: Privrednici ne očekuju otpuštanja; Atanacković: Država se ponaša kao pijani milioner

Radio 021 pre 11 dana
Srbija je u junu zabeležila blagi rast BDP-a od 0,1 odsto i time smo prema fleš proceni Ministarstva finansija završili drugi kvartal sa padom od 6,5 BDP-a, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić. "Rezultati su dobri, mnogo bolji nego što smo… »

Brnabić: Predviđali smo pad 1,8%, sad očekujemo nulti rast

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su strani investitori pokazali ogromno poverenje u Srbiju u uslovima kovid krize, da niko od njih nije otkazao ulaganja, i najavila dogovore sa njima o važnim pogonima za našu zemlju već u… »

Brnabić: U prvoj polovini godine pad BDP-a od 0,9 odsto, fantastičan rezultat u uslovima krize

Beta pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija prvu polovinu godine završila sa padom BDP-a od 0,9 odsto što je po njenim rečima, fantastičan rezultat u uslovima "najveće ekonomske krize koju svet pamti". Predstavljajući makroekonomske… »

Brnabić: U junu blagi rast BDP-a,u drugom kvartalu pad od 6,5 odsto

RTS pre 12 dana
Srbija je u junu zabeležila blagi rast BDP-a od 0,1 odsto i time je prema fleš-proceni Ministarstva finansija završila drugi kvartal sa padom od 6,5 odsto BDP-a, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić. Ana Brnabić je na konferenciji za novinare… »

Brnabić: U prvoj polovini godine BDP pao tek 0,9 odsto, dok je zaposlenost rasla

N1 Info pre 12 dana
Srbija je drugi kvartal završila sa padom BDP-a od 6,5 odsto, iako je projektovan pad bio mnogo veći - 15,4 odsto, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić ističući da je već u junu ostvaren blagi rast od 0,1 odsto. Srbija je, prema njenim rečima… »

"Nešto čime svi treba da se ponosimo": Brnabić: "Rezultati iz drugog kvartala mnogo bolji od očekivanih"

Blic pre 12 dana
U izuzetno teškim okolnostima kada čitav svet trpi mnogo, kada padaju i dvocifrenim procentima i najjače ekonomije širom sveta, u junu 2020. mi smo imali blagi rast od 0,1 odsto i time smo, prema fleš proceni Ministarstva finansija završili drugi… »

Brnabić: Beležimo fantastične rezultate na polju ekonomije u ovim okolnostima

Telegraf pre 12 dana
Predsednica Vlade sazvala je konferenciju za medije kako bi saopštila najnovije podatke o makroekonomskim pokazateljima u našoj zemlji. Predsednica Vlade Ana Brnabić, poručila je da u izuzetno teškim okolnostima za ekonomiju u svetu, Srbija je u junu… »

Vesti dana »