Povezane vesti
Nakon Miljaninih tvrdnji oglasio se Zola, pa poslao misterioznu poruku
Telegraf 02.08.2020
Posle raskida, Miljana nimalo ne štedi Zolu, već iznosi njihov prljav veš. Miljana Kulić nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom iznela je detalje njihove emotivne veze, kao i "prljav veš", u emsiji "Zadruga - Narod pita". Nakon Miljaninih tvrdnji da je… »
Miljana Kulić o Zoli: Tovio me je da me niko ne bi hteo! Bez gaća sam ga jurila po ulici
Telegraf 02.08.2020
- Govorio mi je da sam psihopata jer je shvatio da neću da mu vraćam dugove - rekla je Miljana. Miljana Kulić tokom gostovanja u emisji "Zadruga - Narod pita" otkrila je detalje veze sa Lazarom Čolićem Zolom, kao i ralog njihovog burnog raskida. Kulićeva… »
Vesti dana »

Oglasio se direktor bolnice u Sremskoj Mitrovici gde su zbrinuti povređeni u prevrtanju autobusa: Pripremaju se operacije, jedna žena prebačena za Beograd
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Avion se bukvalno prepolovio: Novi detalji smrtonosnog incidenta u Hong Kongu (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Čak minus 4 jutros u ovom gradu! Mraz ''zaledio'' Srbiju: Evo kada stiže otopljenje, očekuje se i do 25°C
Telegraf pre 41 minutajoš 20 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

Politiko: Evropska unija razmatra prijem novih članica bez prava veta radi ubrzanja proširenja
Euronews pre 37 minutajoš 9 povezanih