Povezane vesti
Dragana prošla kovid bolnicu, ali baku gospavu neće zaboraviti: Sine, ja nemam mobilni, ali javi ovo mojima na Glamoču!
Kurir 02.08.2020
Dragana S., psihoterapeut iz Novog Sada, dobila je upalu pluća zbog čega je morala da bude smeštena u kovid bolnicu. Ona je na svom Facebook profilu opisala prilično sumornu sliku iz kovide bolnice u kojoj je ležala. "Ona u praksi, recimo u Covid… »
Dragana je ležala u covid bolnici, ali ovu scenu neće zaboraviti: Sine, ja sam baka Gospava, nemam mobilni, molim te ovo…
Blic 02.08.2020
Srbija polako klizi ka 400 zaraženih od korona virusa dnevno. Oni koji su imali tu nesreću da se zaraze korona virusom i postanu privremeni stanovnici jedne od kovid bolnica, osim otpusne liste, sa sobom nose i razna iskustva i slike svega onoga što su… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
Nova pre 31 minutajoš 24 povezane
Do kraja nedelje toplo, a onda sledi obrt! Oglasio se RHMZ, evo kada nam stiže kiša
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Kako je Tači upao u sopstvenu zamku: Nije ga osudio Haški tribunal, već sud koji je on sam osnovao
Mondo pre 46 minutajoš 237 povezanih
Srušila se zgrada u Gazi, 21 osoba poginula; Jemenske vladine snage napale položaje Huta
RTS pre 6 minutajoš 22 povezane