Povezane vesti
Dragana prošla kovid bolnicu, ali baku gospavu neće zaboraviti: Sine, ja nemam mobilni, ali javi ovo mojima na Glamoču!
Kurir 02.08.2020
Dragana S., psihoterapeut iz Novog Sada, dobila je upalu pluća zbog čega je morala da bude smeštena u kovid bolnicu. Ona je na svom Facebook profilu opisala prilično sumornu sliku iz kovide bolnice u kojoj je ležala. "Ona u praksi, recimo u Covid… »
Dragana je ležala u covid bolnici, ali ovu scenu neće zaboraviti: Sine, ja sam baka Gospava, nemam mobilni, molim te ovo…
Blic 02.08.2020
Srbija polako klizi ka 400 zaraženih od korona virusa dnevno. Oni koji su imali tu nesreću da se zaraze korona virusom i postanu privremeni stanovnici jedne od kovid bolnica, osim otpusne liste, sa sobom nose i razna iskustva i slike svega onoga što su… »
Vesti dana »
Gaspromnjeft potvrdio da je sa MOL-om potpisao dogovor o namerama o prodaji NIS-a
Insajder pre 11 minutajoš 33 povezane
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu nakon višečasovne blokade ulaza
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Profesor Radosavljević o povećanju srpskog udela u NIS-u za pet odsto: Ako smo nešto dobili, možda je to još jedan partijski član u upravnom odboru
Insajder pre 3 satajoš 41 povezana
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 3 satajoš 86 povezanih
Policija ih uhvatila na delu: U automobilu krili kokain, jedan odgurnuo policajca prilikom intervencije
Nova pre 4 satijoš 36 povezanih