Повезане вести

Хоти позитиван на коронавирус

Хоти позитиван на коронавирус

РТС 02.08.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти саопштио је да је позитиван на коронавирус. Авдулах Хоти је то саопштио на свом Фејсбук профилу. "Поштовани, обавештавам вас да сам се тестирао на коронавирус и да је тест показао да сам позитиван… »
Премијер Косова ковид позитиван

Премијер Косова ковид позитиван

Бета 02.08.2020
Премијер Косова Авдулах Хоти објавио је данас да је позитиван на корона вирус. "Данас сам се тестирао на ковид-19 и резултати су позитивни. Немам симптоме, осим веома слабог кашља. Од вечерас се налазим у двонедељној… »
Косовски премијер позитиван на коронавирус

Косовски премијер позитиван на коронавирус

Глас Америке 02.08.2020
Премијер Косова Авдулах Хоти објавио је да је позитиван на коронавирус. "Урадио сам тест на Ковид 19 и налаз је позитиван. Немам симптоме, осим врло благог кашља. Бићу у изолацији следеће две недеље. Све послове обављаћу од… »
Авдулах Хоти позитиван на корона вирус

Авдулах Хоти позитиван на корона вирус

Дневник 02.08.2020
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Премијер привремених приштинских институција Авдулах Хоти саопштио је вечерас да је позитиван на корона вирус. Хоти је на Фејсбуку објавио да је позитивно тестиран на ковид -19, пренела је ''Коха диторе''… »
Авдулах Хоти има корону

Авдулах Хоти има корону

Спутник 02.08.2020
Премијер привремених приштинских институција Авдулах Хоти саопштио је вечерас да је позитиван на коронавирус. Хоти је на Фејсбуку објавио да је позитивно тестиран на ковид -19. "Данас сам урадио тест на ковид-19 и тестиран сам… »
Премијер Косова Хоти позитиван на корона вирус

Премијер Косова Хоти позитиван на корона вирус

Ал Јазеера 02.08.2020
Хоти је на свом Фацебоок профилу написао да је данас урадио тест и да је резултирао позитивно на ЦОВИД-19. Премијер Косова Авдуллах Хоти саопштио је вечерас да је позитиван на корона вирус, преноси Анадолија. Хоти је на свом… »
Косовски премијер Авдулах Хоти позитиван на коронавирус

Косовски премијер Авдулах Хоти позитиван на коронавирус

Нова 02.08.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти објавио је на свом званичном Фејсбук профилу да је позитиван на коронавирус. “Поштовани, данас сам се тестирао на Ковид – 19 и резултат је позитиван. Осим благог кашља, немам других симптома. Почев… »
Авдулах Хоти позитиван на коронавирус

Авдулах Хоти позитиван на коронавирус

Телеграф 02.08.2020
Како је рекао, све обавезе испунаваће надаље од куће. Премијер привремених приштинских институција Авдулах Хоти саопштио је да је позитиван на корона вирус Хоти је на Фејсбуку објавио да је позитивно тестиран на ковид -19… »

Вести дана »