Povezane vesti
Premijer Kosova Hoti pozitivan na korona virus
Slobodna Evropa 03.08.2020
Premijer Kosova Avdulah (Avdullah) Hoti saopštio je u nedelju naveče da je pozitivan na korona virus. Hoti je na svom Facebook profilu napisao da je uradio test i da je rezultirao pozitivno na COVID-19. "Nemam znakova, osim vrlo blagog kašlja. Od… »
Avdulah Hoti pozitivan na korona virus
Blic 02.08.2020
Kosovski premijer Avdulah Hoti pozitivan je na korona virus, saopštio je putem društvenih mreža, prenosi Koha. Premijer Kosova Avdulah Hoti, pozitivno je testiran na kovid -19 i to je objavio na Fejsbuk nalogu. - Danas sam uradio test na kovid-19 i… »
Premijer Kosova pozitivan na koronu
Danas 02.08.2020
Premijer Kosova Avdulah Hoti objavio je danas da je pozitivan na korona virus. „Danas sam se testirao na kovid-19 i rezultati su pozitivni. Nemam simptome, osim veoma slabog kašlja. Od večeras se nalazim u dvonedeljnoj izolaciji“, napisao je Hoti na… »
Vesti dana »

Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog žrtava požara u Severnoj Makedoniji
Beta pre 25 minutajoš 212 povezane

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 43 minutajoš 30 povezanih