Повезане вести

Катаи: Недостају навијачи, али морамо да се навикнемо

Катаи: Недостају навијачи, али морамо да се навикнемо

Н1 Инфо 03.08.2020
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи сигуран је да ће његов тим играти све боље како сезона одмиче. Изабраници Дејана Станковића на премијери сезоне савладали су екипу Новог Пазара резултатом 3:0. “Одиграли смо добру… »
Николић за СК: Звезди је место у Лиги шампиона

Николић за СК: Звезди је место у Лиги шампиона

Н1 Инфо 03.08.2020
Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић у разговору за Спорт Клуб сумирао је утиске после првог кола нове сезоне Суперлиге Србије у коме су црвено-бели славили против Новог Пазара резултатом 3:0. Млади везиста је мало каснио са… »
Томане: Добро сам одиграо, голови ће доћи

Томане: Добро сам одиграо, голови ће доћи

Моззарт спорт 03.08.2020
”Наравно да увек може боље” , истиче Португалац. Црвена звезда је одлично ушла у сезону убедљивим тријумфом над Новим Пазаром (3:0), а прилику за нове минуте на том мечу добио је и Томане, који је одбрани гостију правио… »
Нападач црвено-белих о старту сезоне: Томане – ‘Задовољан сам, али увек може боље’!

Нападач црвено-белих о старту сезоне: Томане – ‘Задовољан сам, али увек може боље’!

Хот спорт 03.08.2020
Нападач црвено-белих, Антонио Томане, рекао је да ће његова екипа из меча у меч бити убедљивија и верује да ће и његова игра бити боља. Црвена звезда је сјајно ушла у нову сезону, савладали су Нови Пазар резултатом 3:0, а… »
Томане: Велики смо тим, биће и мојих голова

Томане: Велики смо тим, биће и мојих голова

Нова 03.08.2020
Антонио Томане, фудбалер Црвене звезде, сматра да је драгоцена победа против Новог Пазара (3:0) у првом колу Суперлига, те да му је сада важније да ради за екипу од тога да ли је постигао гол. “Било је веома важно да тријумфујемо… »
Примио три комада од Звезде, па поручује: С Партизаном кудикамо лакше!

Примио три комада од Звезде, па поручује: С Партизаном кудикамо лакше!

Мондо 03.08.2020
"Са овом утакмицом нестала је трема", поручио је Дробњак. "Са овом утакмицом нестала је трема", поручио је Дробњак. Ако је нешто било добро код Новог Пазара на "премијери" нове сезоне против Црвене звезде, онда је то голман… »
"Бићемо све: Бољи!" Катаи пуца од самопоуздања након повратничког дебија: "Сарадња са саиграчима је сјајна!"

"Бићемо све: Бољи!" Катаи пуца од самопоуздања након повратничког дебија: "Сарадња са саиграчима је сјајна!"

Спортал блиц 02.08.2020
Изабраници Дејана Станковића на премијери сезоне савладали су екипу Новог Пазара резултатом 3:0 и на феноменалан начин отворили такмичење у Суперлиги Србије. Навијачи клуба из Љутице Богдана су на старту могли да виде делић… »

Вести дана »