Повезане вести

Емотивно – најбољи тенисер света отворио душу: Новак открио да је плакао због Троицког, а и шта је купио од прве зараде!

Емотивно – најбољи тенисер света отворио душу: Новак открио да је плакао због Троицког, а и шта је купио од прве зараде!

Хот спорт 03.08.2020
Најбољи тенисер света је у подкасту код Васека Поспишила отктио детаље за које нико није знао. Најпре се присетио свог првог турнира, када је имао само осам година. Новак је остварио победу на свом дебију, а затим је уследио… »
Емотивна исповест Новака Ђоковића: Увек зовем маму када победим и како сам плакао због Виктора Троицког

Емотивна исповест Новака Ђоковића: Увек зовем маму када победим и како сам плакао због Виктора Троицког

Вечерње новости 03.08.2020
НОВАК Ђоковић, најбољи тенисер света, говорио је о ситуацијама са којим се суочавао у детињству. Он је гостовао у АТП подкасту где су се уз њега нашли Марат Сафин, Јевгениј Кафељников и Михаил Јужни. Ђоковић је говорио о… »
Новак: Много сам плакао…

Новак: Много сам плакао…

Нова 03.08.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, говорио је о ситуацијама са којим се суочавао у детињству. Он је гостовао у АТП подкасту где су се уз њега нашли Марат Сафин, Јевгениј Кафељников и Михаил Јужни. Прочитајте још: “Мој син… »

Вести дана »