Povezane vesti
Detelinara, Novo naselje i Satelit sutra bez tople vode
NoviSad.com 03.08.2020
Novi Sad - Detelinara, Novo naselje i Satelit sutra od osam časova neće imati tople vode zbog obaveznih godišnjih radova na reviziji trafostanica na Toplani „Zapad“. Ovi delovi Novog Sada toplu vodu će dobiti u poslepodnevnim časovim. Takođe, zbog… »
Delovi grada na području toplane "Zapad" u utorak bez tople vode
Moj Novi Sad 03.08.2020
Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju... U utorak, 4. avgusta, od 8 sati, zbog obaveznih godišnjih radova na reviziji trafostanica na Toplani "Zapad", biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na konzumnom… »
Deo Detelinare u utorak bez tople vode
Dnevnik 03.08.2020
U utorak, 4. avgusta, od 5 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Milenka Grčića, Stevana Divnina Babe i Oblačića Rada, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u sledećim ulicama: Starine… »
Deo Detelinare u utorak bez tople vode
Moj Novi Sad 03.08.2020
U utorak, 4. avgusta 2020. godine, od 5 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Milenka Grčića, Stevana Divnina Babe i Oblačića Rada, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode. Prekid se odnosi na… »
Vesti dana »

Kraj tročasovnog razgovora Putina i američkog izaslanika u Moskvi
Beta pre 18 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

"Zakleo sam se da ću...": Nova poruka Dodika nakon odluke o oduzimanju mandata
Mondo pre 32 minutajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 8 minutajoš 103 povezane

Otac utvrdio da sin prodaje zaraženo meso Detalji užasa u Ćićevcu - umesto da ga prijavi, on mu pomogao!
Alo pre 48 minutajoš 24 povezane