Povezane vesti
Kopala bih krompir, ja sam radna devojka! Kija otvoreno o poslu i parama: Uopšte se ne opterećujem!
Kurir 03.08.2020
Kristina Kija Kockar istakla je da se, što se posla tiče, uopšte ne opterećuje, ali da je i te kako imala sreće što ništa veliko nije kupovala pred čitavu situaciju sa koronavirusom. Sa druge strane, ne bi joj bio problem i da se bavi nečim drugim… »
"Neki hotel će me primiti na recepciju": Kija o finansijskoj krizi nakon što mesecima nema nastupe, spremna da nađe drugi posao…
Blic 03.08.2020
Kija Kockar već mesecima zbog pandemije korona virusa nema nastupe, a za to vreme posvetila se snimanju novih pesama. Na estradi se sve više govori o tome da li su pevači u finansijskoj krizi budući da su sprečeni da rade, a Kija je jutros, gostujući u… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane