Повезане вести
Милица Павловић се баца у ГЛУМАЧКЕ ВОДЕ! Добила улогу у серији о УБИЈЕНОЈ певачици!
Свет & Скандал 03.08.2020
Милица Павловић која је постала део екипе серије “Певачица”, не крије своје узбуђење поводом тога и признаје да је сценарио прочитала у даху. ОДЕ ПЕВАЧИЦА У ГЛУМИЦЕ! Милица је добила улогу Јелене Марјановић у серији која почиње… »
Милица Павловић о улози убијене певачице: Ништа није као што изгледа! Видео
Мондо 03.08.2020
Певачица је узбуђена и поласака што је добила главну улогу! Певачица је узбуђена и поласака што је добила главну улогу! У медијима је одјекнула вест да је улога убијене певачице Јелене Марјановић у серији "Певачица" припала… »
Милица Павловић о улози убијене Јелене: Сценарио сам у даху прочитала, ништа није како изгледа
Телеграф 03.08.2020
- Веома сам нестрпљива да крене снимање серије, спремна сам да се потпуно препустим овом пројекту - каже нам Милица. Милица Павловић добила је улогу Јелене Марјановић, у серији "Певачица" која почиње да се снима за неколико… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 38 минутајош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане