Повезане вести

Милица Павловић се баца у ГЛУМАЧКЕ ВОДЕ! Добила улогу у серији о УБИЈЕНОЈ певачици!

Милица Павловић се баца у ГЛУМАЧКЕ ВОДЕ! Добила улогу у серији о УБИЈЕНОЈ певачици!

Свет & Скандал 03.08.2020
Милица Павловић која је постала део екипе серије “Певачица”, не крије своје узбуђење поводом тога и признаје да је сценарио прочитала у даху. ОДЕ ПЕВАЧИЦА У ГЛУМИЦЕ! Милица је добила улогу Јелене Марјановић у серији која почиње… »
Милица Павловић о улози убијене певачице: Ништа није као што изгледа! Видео

Милица Павловић о улози убијене певачице: Ништа није као што изгледа! Видео

Мондо 03.08.2020
Певачица је узбуђена и поласака што је добила главну улогу! Певачица је узбуђена и поласака што је добила главну улогу! У медијима је одјекнула вест да је улога убијене певачице Јелене Марјановић у серији "Певачица" припала… »
Милица Павловић о улози убијене Јелене: Сценарио сам у даху прочитала, ништа није како изгледа

Милица Павловић о улози убијене Јелене: Сценарио сам у даху прочитала, ништа није како изгледа

Телеграф 03.08.2020
- Веома сам нестрпљива да крене снимање серије, спремна сам да се потпуно препустим овом пројекту - каже нам Милица. Милица Павловић добила је улогу Јелене Марјановић, у серији "Певачица" која почиње да се снима за неколико… »

Вести дана »