Povezane vesti
Milica Pavlović se baca u GLUMAČKE VODE! Dobila ulogu u seriji o UBIJENOJ pevačici!
Svet & Skandal 03.08.2020
Milica Pavlović koja je postala deo ekipe serije “Pevačica”, ne krije svoje uzbuđenje povodom toga i priznaje da je scenario pročitala u dahu. ODE PEVAČICA U GLUMICE! Milica je dobila ulogu Jelene Marjanović u seriji koja počinje da se snima za nekoliko… »
Milica Pavlović o ulozi ubijene pevačice: Ništa nije kao što izgleda! Video
Mondo 03.08.2020
Pevačica je uzbuđena i polasaka što je dobila glavnu ulogu! Pevačica je uzbuđena i polasaka što je dobila glavnu ulogu! U medijima je odjeknula vest da je uloga ubijene pevačice Jelene Marjanović u seriji "Pevačica" pripala Milici Pavlović, koja je za… »
Milica Pavlović o ulozi ubijene Jelene: Scenario sam u dahu pročitala, ništa nije kako izgleda
Telegraf 03.08.2020
- Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - kaže nam Milica. Milica Pavlović dobila je ulogu Jelene Marjanović, u seriji "Pevačica" koja počinje da se snima za nekoliko dana. Mlada zvezda za… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 73 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 3 satajoš 22 povezane

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 50 minutajoš 20 povezanih