Повезане вести
Ана честитала ћерки рођендан: Тарице, мога срца господарице
Нова 03.08.2020
"Ретко остајем без текста. Данас немам речи да опишем своја осећања. Срећан ти рођендан моја Тарице - мога срца господарице. Лавице и краљице. Да те волим мало је рећи", честитала је певачица ћерки рођендан путем Инстаграма… »
Ана и Раста пресрећни! Објавили фотографије, а уз њих и емотивне поруке!
Мондо 03.08.2020
Певачица поручила да ретко остаје без текста, али сада јесте. Певачица поручила да ретко остаје без текста, али сада јесте. Ана Николић и њен бивши супруг Стефан Ђурић Раста, прослављају 3. рођендан њихове мезимице Таре Ђурић… »
Растина емотивна порука ћерки Тари: Животе мој најлепши
Нова 03.08.2020
Тара Ђурић, ћерка Стефана Ђурића Расте и Ане Николић, данас пуни 3 године, па је репер својој ћерки посветио пост на Инстаграму уз дирљиву поруку. Репер је са својим пратиоцима поделио заједничку фотографију са летовања уз… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана