Povezane vesti
Filip Djukić se POHVALIO novom TETOVAŽOM! UREZAO njeno ime!
Svet & Skandal 03.08.2020
Pobednica Zadruge Iva Grgurić i Filip Đukić nastavili su emotivnu vezu otkako su izašli iz rijalitija i, kako se čini, srećniji su nego ikad. “REKLA SAM MU DA NE RADI TO!” Još jedan dokaz da im dobro ide je nova tetovaža koja je osvanula na Filipovom… »
Nisam očekivala! Filip urezao Ivino ime na telu, a sada je Grgurićeva otkrila kako je reagovala kad je videla! (foto)
Kurir 03.08.2020
Iva Grgurić je otkrila kako je reagovala kada je videla da je Filip Đukić istetovirao njeno ime na svom ramenu. "Znala sam da će da prepravlja jednu tetovažu, ali iznenadio me je sa ovom. Ja sam mu rekla da ne treba to da radi, ali on je to napravio i… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih
Na severu suvo sa sunčanim periodima, u ostatku zemlje kiša i lokalni pljuskovi: Kakav nas vikend čeka
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Skupština Beograda danas o uspostavljanju integrisanog bezbednosnog sistema - za vlast projekat od javnog interesa, za opoziciju stvaranje "paravojske"
Nova pre 41 minutajoš 7 povezanih
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
N1 Info pre 6 minutajoš 8 povezanih
Burna noć u Beogradu! Ima povređenih u dve saobraćajne nesreće, telefoni Hitne pomoći usijali se zbog jedne stvari
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih