Povezane vesti

Isaias oslabio u tropsku oluju iznad Severne Karoline

Glas Amerike 04.08.2020
VAŠINGTON — Uragan Isaias oslabio je na nivo tropske oluje iznad Severne Karoline, saopštio je Nacionalni centar za uragane SAD. Oko oluje, sa vetrovima jačine od 110 kilometara na čas, locirano je na oko 55 kilometara od Grinvila u Severnoj… »

Oluja postala uragan - pitanje trenutka kad će se sručiti na Karolinu VIDEO/FOTO

B92 04.08.2020
Vašington -- Tropska oluja Isaja ponovo je dobila snagu uragana i postala uragan prve kategorije samo nekoliko sati pre nego što će se obrušiti na Severnu i Južnu Karolinu. To je upozorio Američki nacionalni centar za uragane. Uragan je lociran na… »

Uragan "Isajas" pogodio Severnu Karolinu, izdato upozorenje

RTS 04.08.2020
Nakon što se nekoliko dana polako kretao uz jugoistočnu obalu SAD, uragan "Isajas" je udario u kopno na području Severne Karoline. Oluja jačine kategorije jedan je donela obilnu kišu, jake vetrove i poplave. Uragan je pogodio kopno Severne Karoline u… »

Oluja Isaja ponovo dobila snagu uragana

RTV 04.08.2020
VAŠINGTON - Tropska oluja Isaja ponovo je dobila snagu uragana noćas i postala uragan prve kategorije samo nekoliko sati pre nego što će se obrušiti na Severnu i Južnu Karolinu, saopštio je Američki nacionalni centar za uragane. Uragan je lociran… »

Video: Oluja Isaias ponovo dobila snagu uragana

Al Jazeera 04.08.2020
Tropska oluja Isaias ponovo je dobila snagu uragana nekoliko sati prije nego što će se obrušiti na Sjevernu i Južnu Karolinu. Apache Pier! #Isaias #MyrtleBeach pic.twitter.com/DI1LcPO3br — Kaine (@ObiWanKaineobi) August 3, 2020 Tropska oluja Isaias… »

Isaja dobio snagu uragana prve kategorije: Tramp proglasio vanredno stanje!

Večernje novosti 04.08.2020
TROPSKA oluja Isaja ponovo je dobila snagu uragana noćas i postala uragan prve kategorije samo nekoliko sati pre nego što će se obrušiti na Severnu i Južnu Karolinu, saopštio je Američki nacionalni centar za uragane. Uragan je lociran na 100… »

Vesti dana »