Povezane vesti

Dejli mejl objavio snimak celog toka Flojdovog hapšenja sa policijskih kamera

N1 Info 04.08.2020
Britanski Dejli mejl objavio je ekskluzivan snimak sa kamera prikačenih na uniforme dva policajca, optužena za ubistvo Amerikanca Džordža Flojda, na kojem se vidi ceo tok njegovog hapšenja. Na snimku se vidi kako je policajac uperio pištolj u glavu… »

Novi snimci smrti Georga Floyda

Al Jazeera 04.08.2020
Advokat Floydove porodice saopćio je da se na snimcima koji su procurili u javnost vidi da Floyd nije predstavljao nikakvu prijetnju. Na do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog… »

Novi snimci hapšenja Flojda: Policajci uperili pištolj u njega, pa ga ugušili (VIDEO)

Vesti online 04.08.2020
Mediji su objavili nove snimke hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda koji je umro od gušenja pri hapšenju u Mineapolisu u maju ovde godine. Snimak je napravljen sa kamera sada već smenjenih policajaca Tomasa Lejna i Aleksandra Kuenga, jer su prvi… »

Ekskluzivan snimak kobnog hapšenja Džordža Flojda: Uperili pištolj u njega!

Mondo 04.08.2020
Na do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda! Na do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide… »

Novi dramatičan video-snimak hapšenja Džordža Flojda

RTS 04.08.2020
U javnost je procurio novi video-snimak sa kamere koja se kači na telo, a na kom se vidi kako tragično stradali Afroamerikanac Džordž Flojd preklinje policajca da ga ne ubije i ne zarobi u kolima. Video-snimak objavio je britanski Dejli mejl, a… »

Molim te nemoj da me upucaš: Objavljen novi potresni snimak hapšenja Džordža Flojda (video)

Večernje novosti 04.08.2020
NA do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda, koje je preminuo 25. maja tokom privođenja. Njegova smrt pokrenula je proteste širom SAD i… »

Novi snimci o smrti Flojda

RTV 04.08.2020
ATLANTA - Na do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda, koje je preminuo 25. maja tokom privođenja. Njegova smrt pokrenula je proteste… »

"Molim te nemoj da me upucaš": Objavljen novi potresni snimak hapšenja Džordža Flojda (video)

Blic 04.08.2020
Na do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda, koje je preminuo 25. maja tokom privođenja. Njegova smrt pokrenula je proteste širom SAD i… »

Novi snimci hapšenja Flojda - policajci uperili pištolj u njega VIDEO

B92 04.08.2020
Mediji su objavili nove snimke hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda koji je umro od gušenja pri hapšenju u Mineapolisu u maju ovde godine. Snimak je napravljen sa kamera sada već smenjenih policajaca Tomasa Lejna i Aleksandra Kuenga, jer su prvi… »

Vesti dana »