Povezane vesti

Testiranje u privatnim laboratorijama četiri puta skuplje nego u državnim

Vesti online 04.08.2020
U pojedinim privatnim laboratorijama serološki testovi na koronavirus skuplji su i do četiri puta nego u državnim. Dozvolu za serološka ispitivanja na koronavirus dobilo je 27 privatnih laboratorija, rečeno je za taj list u Ministarstvu zdravlja… »

Lek za gužve: Dozvolu za brzo testiranje na koronu dobilo 27 privatnika! Koliko će to da košta

Kurir 04.08.2020
BEOGRAD - Dozvolu da obavljaju serološka testiranja na zahtev pacijenata dobilo je 27 privatnih laboratorija u Srbiji, rečeno je u Ministarstvu zdravlja. Dosada su serološka testiranja mogle da obavljaju samo državne laboratorija, ali su zbog velikog… »

Dozvolu za brzo testiranje na koronu dobilo 27 privatnika

RTV 04.08.2020
BEOGRAD - Dozvolu da obavljaju serološka testiranja na zahtev pacijenata dobilo je 27 privatnih laboratorija u Srbiji, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Dosada su serološka testiranja mogle da obavljaju samo državne laboratorija, ali su zbog… »

Dozvolu za brzo testiranje na koronu dobilo 27 privatnika

Dnevnik 04.08.2020
BEOGRAD: Dozvolu da obavljaju serološka testiranja na zahtev pacijenata dobilo je 27 privatnih laboratorija u Srbiji, rečeno jeTanjugu u Ministarstvu zdravlja. Dosada su serološka testiranja mogle da obavljaju samo državne laboratorija, ali su zbog… »

Privatne laboratorije dobile dozvolu da rade serološka testiranja, analize četiri puta skuplje negu u državnim ustanovama

Blic 04.08.2020
Privatne laboratorije od ponedeljka mogu da rade serološke testove na virus Kovid-19, ali je u pojedinim klinikama ova analiza i do četiri puta skuplja nego u državnim laboratorijama. Dozvolu za serološka ispitivanja na kovid dobilo je 27 privatnih… »

Privatne laboratorije počele da rade brze testove, skuplje nekoliko puta

Nova ekonomija 04.08.2020
U pojedinim privatnim laboratorijama tzv. brzi ili serološki testovi na koronavirus skuplji su i do četiri puta nego u državnim, pišu Večernje novosti. Podsećamo, postoje i PCR testovi za koje se uzima bris iz grla i njihova cena u državnim… »

Serološko testiranje i u 27 privatnih laboratorija, skuplje i do četiri puta

Radio 021 04.08.2020
Serološki testovi na virus korona u pojedinim privatnim laboratorijama skuplji su i do četiri puta nego u državnim, pišu "Novosti". Dozvolu za serološka ispitivanja na virus korona dobilo je 27 privatnih laboratorija, rečeno je za taj list u… »

Novosti: Testiranja na kovid u privatnim laboratorijama četiri puta skuplja nego u državnim

Danas 04.08.2020
U pojedinim privatnim laboratorijama serološki testovi na virus korona skuplji su i do četiri puta nego u državnim, pišu danas Večernje novosti. Dozvolu za serološka ispitivanja na korona virus dobilo je 27 privatnih laboratorija, rečeno je za taj… »

Serološko testiranje u privatnim laboratorijama četiri puta skuplje nego u državnim

Novi magazin 04.08.2020
U pojedinim privatnim laboratorijama serološki testovi na virus korona skuplji su i do četiri puta nego u državnim, pišu danas Večernje novosti. Dozvolu za serološka ispitivanja na koronavirus dobilo je 27 privatnih laboratorija, rečeno je za taj… »

Testiranje u privatnim laboratorijama četiri puta skuplja nego u državnim

B92 04.08.2020
U pojedinim privatnim laboratorijama serološki testovi na virus korona skuplji su i do četiri puta nego u državnim. Dozvolu za serološka ispitivanja na koronavirus dobilo je 27 privatnih laboratorija, rečeno je za taj list u Ministarstvu zdravlja… »

U privatnim laboratorijama "deru": Kovid testovi do 4 puta skuplji!

Mondo 04.08.2020
U Srbiji je testiranje na korona virus može obaviti i u 27 privatnih klinika, ali su cene dosta više nego u kovid ambulantama i domovima zdravlja! U Srbiji je testiranje na korona virus može obaviti i u 27 privatnih klinika, ali su cene dosta više… »

Vesti dana »