Повезане вести

Ево шта пешићева стварно мисли о миљковићу! А тек Луну што је поткачила: Ја мојој мајци тако нешто никад не бих рекла!

Ево шта пешићева стварно мисли о миљковићу! А тек Луну што је поткачила: Ја мојој мајци тако нешто никад не бих рекла!

Курир 04.08.2020
Јелена Пешић развезала је језик па истакла како јој је било понижавајуће што је доводе у везу са Марком Миљковићем, који јој прија као пријатељ, али никако није њен тип мушкарца. Са друге стране, објаснила је да је Луну Ђогани… »
Јелена, искоришћена си! Лепо су на теби зарадили: Јавио се овај мушкарац и довео Гагија до тачке пуцања, а то није све!

Јелена, искоришћена си! Лепо су на теби зарадили: Јавио се овај мушкарац и довео Гагија до тачке пуцања, а то није све!

Курир 04.08.2020
Марко Ђедовић искористио је прилику и јавио се у емисији где су били Јелена Пешић и Гаги Ђогани. Марко је проговорио о Марку Миљковићу и Луни Ђогани, које не престаје да напада. "Свима је већ јасно да Гаги прича оно што мисли да… »
Пешићева поткачила луну и поменула кију?! Овакву опаску Ђоганијева јој никад неће опростити!

Пешићева поткачила луну и поменула кију?! Овакву опаску Ђоганијева јој никад неће опростити!

Курир 04.08.2020
Гледатељка се јавила и похвалила Јелену Пешић, па се дотакла везе Луне Ђогани и Марка Миљковића. "Мислим да си из сопствене срамоте ћутала због Миљковића, његова заљубљеност је била транспарентна према теби, док није дошла… »

Вести дана »