Povezane vesti

„Vrlo verovatno drugi talas koronavirusa na jesen“

Vesti online 04.08.2020
Francuski naučni komitet upozorio je da je „vrlo verovatno“ da će se na jesen ili zimu pojaviti drugi talas koronavirusa. – Francuska ima situaciju pod kontrolom ali je ona nesigurna, s obzirom na povećanu cirkulaciju virusa ovog leta… »

Drugi talas korone zavisi od nas: Francuzi upozorili kada dolazi i kakvog će inteziteta biti!

Kurir 04.08.2020
Naučni savet francuske vlade naveo je u svom poslednjem savetu krajem jula da veruje da je situacija osetljiva i da bi u svakom trenutku kurs mogao da se promeni na manje kontrolisan scenario kao na primer u Španiji, preneo je CNN. Oni su upozorili… »

Francuski naučnici: Vrlo verovatno drugi talas na jesen

RTV 04.08.2020
PARIZ - Francuski naučni komitet upozorio je danas da je "vrlo verovatno" da će se na jesen ili zimu pojaviti drugi talas korona virusa. "Francuska ima situaciju pod kontrolom ali je ona nesigurna, s obzirom na povećanu cirkulaciju virusa ovog leta… »

"Situacija je nesigurna": Naučnici otkrili kada Francusku čeka drugi talas epidemije

Blic 04.08.2020
Francuski naučni komitet upozorio je danas da je "vrlo verovatno" da će se na jesen ili zimu pojaviti drugi talas korona virusa. - Francuska ima situaciju pod kontrolom ali je ona nesigurna, s obzirom na povećanu cirkulaciju virusa ovog leta… »

Naučnici: Očekujemo drugi talas epidemije na jesen

Nova 04.08.2020
Francuski naučni komitet upozorio je danas da je "vrlo verovatno" da će se na jesen ili zimu pojaviti drugi talas koronavirusa. “Francuska ima situaciju pod kontrolom ali je ona nesigurna, s obzirom na povećanu cirkulaciju virusa ovog leta… »

Vesti dana »