Повезане вести

Митровић: Није требало да будем на терену, поносан сам

Митровић: Није требало да будем на терену, поносан сам

Н1 Инфо 05.08.2020
Српски фудбалер Александар Митровић открио је да се није сасвим опоравио од повреде, али да је срећан што је био део утакмице у којој је Фулам обезбедио повратак у Премијер лигу. У финалу плеј-офа Чемпионшипа на Вемблију Фулам је… »
Митровић одушевио навијаче: Сви славе, он теши голмана Брентфорда

Митровић одушевио навијаче: Сви славе, он теши голмана Брентфорда

Спортски журнал 05.08.2020
Док су играчи лондонске екипе славили велики успех, српски ас је пришао и тешио голмана супарничког тима, Шпанца Давида Рају. Српски нападач Александар Митровић изазвао је дивљење љубитеља фудбала својим гестом после финала… »
Гол о коме се прича је испланиран! "Рекао сам му да игнорише Митровића и шутира директно у гол" (видео)

Гол о коме се прича је испланиран! "Рекао сам му да игнорише Митровића и шутира директно у гол" (видео)

Мондо 05.08.2020
Деловало је као ствар инспирације, али је била ствар тактике. Деловало је као ствар инспирације, али је била ствар тактике Гори Лондон, Фулам је поново у Премијер лиги, а сви причају о водећем голу, мајсторији бека Џоа Брајана… »
Док Фулам слави, он теши трагичара меча: Сви се диве Митровићевом потезу после финала Чемпионшипа

Док Фулам слави, он теши трагичара меча: Сви се диве Митровићевом потезу после финала Чемпионшипа

Телеграф 05.08.2020
Подсетимо, Митровић је асистенцијом решио питање победника. Алчександар Митровић није био ни планиран да игра финале плеј-офа Чемпионшипа против Брентфорда, али га је менаџер Фулама Скот Паркер убацио пред продужетке и није се… »

Вести дана »