Повезане вести
Да ли звезда треба да реагује: Бане се коначно огласио – познато у ком клубу ће највероватније наставити каријеру!
Хот спорт 05.08.2020
Завршава се сага о трансферу Бранислава Ивановића. Бранислав Ивановић од 2017. године носи дрес Зенита, а нкон освајања дупле круне у руском првенству готово да може да бира где ће наставити каријеру. Већ месецима се спомиње… »
Ивановић: Звезда ме није звала, све сам ближи Евертону
Нова 05.08.2020
Бранислав Ивановић, некадашњи фудбалер Челсија и до ове сезоне екипе Зенита, проговорио је о могућности да појача редове шампиона Србије, Црвене звезде. По освајању дупле круне са Зенитом, искусни 36-годишњи дефанзивац је… »
Бане Ивановић коначно проговорио о Звезди, има ли наде?
Спортске.нет 05.08.2020
Некадашњи капитен Србије се огласио у енглеским медијима. Бранислав Ивановић постао је слободан играч након што му је истекао уговор са Зенитом, али је и у 36. години један од најтраженијих фудбалера на тржишту када се ради о… »
Коначно се огласио Бане Ивановић! "Што се тиче Црвене звезде..."
Мондо 05.08.2020
Одоговор је прилично јасан. Одоговор је прилично јасан Спекулисало се дуго где ће Бранислав Ивановић наставити каријеру, јер се знало да са 36 година није рекао све што има. Повезиван је са Црвеном звездом и Евертоном, а коначно… »
Након толико ћутања! Бане Ивановић проговорио о трансферу у Звезду!
Спортал блиц 05.08.2020
Искусни дефанзивац је након дугог ћутања проговорио о трансферу у Београд. од 2017. године носи дрес Зенита, а нкон освајања дупле круне у руском првенству готово да може да бира где ће наставити каријеру. Јури га пола Европе… »
Ивановић потврдио писање Новости: Имам понуду Евертона, Звезда ме није звала
Вечерње новости 05.08.2020
Завршава се сага о трансферу Бранислава Ивановића. Како су "Новости" прве и најавиле некадашњи репрезентативац Србије је на корак од трансфера у Евертон, а понуда са Маракане никада није ни стигла. Наиме, медији су… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 1 сатјош 29 повезаних
Никезић: Нема ребаланса буџета, нема Јоргованкине специјалне операције, све је била само Вучићева представа
Н1 Инфо пре 1 сатјош 39 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 114 повезане
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане