Povezane vesti
"Usred tragedije su me dirnuli u srce": Potresna ispovest ranjene novinarke iz Bejruta: "Bila sam oblivena krvlju "
Blic 05.08.2020
Dopisnica "Njujork tajmsa" iz Bejruta Vivijen Ji svojoj redakciji nije uspela da pošalje izveštaj o silovitim eksplozijama u libanskom glavnom gradu u minutama nakon što su se one dogodile. Naime, i ona sama je bila jedna od žrtava detonacija koje su… »
Ispovest novinarke NYT iz Bejruta: Krv mi je tekla niz lice
Nova 05.08.2020
"Prvo se čulo bum. Potom se zvuk rasprsnuo. Razbijenog stakla bilo je svuda po stanu. Nisam stigla da razmišljam, samo sam se sagla ispod stola, a krv mi je liptila niz lice" piše Vivian Ji, dopisnica Njujork Tajmsa iz Bejruta, koja je juče i sama bila… »
Ispovest novinarke NYT iz Bejruta: Krv mi je tekla iz očiju
Nova 05.08.2020
"Prvo se čulo bum. Potom se zvuk rasprsnuo. Razbijenog stakla bilo je svuda po stanu. Nisam stigla da razmišljam, samo sam se sagla ispod stola, a krv mi je liptila niz lice i iz očiju" piše Vivian Ji, dopisnica Njujork Tajmsa iz Bejruta, koja je juče i… »
Vesti dana »
Skup opozicije u Kraljevu uz slab odziv – prema procenama oko 3.500 učesnika iz cele Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 30 povezanih
SZO: Više od 1.300 ljudi umrlo tokom toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
(Video) Prednji deo automobila potpuno uništen: Teška nesreća na putu Kraljevo - Novi Pazar, stvaraju se zastoji
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Advokatica: Pušteno svih 36 privedenih nakon Vidovdana na Gazimestanu, sutra prekršajno ročište
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih