Povezane vesti

Ljudi se javljaju da mi uplate novac! Oglasila se Ivana Peters posle ispovesti da je u strahu zbog para i poručila jedno

Ljudi se javljaju da mi uplate novac! Oglasila se Ivana Peters posle ispovesti da je u strahu zbog para i poručila jedno

Kurir 05.08.2020
Ivana Peters otkrila da trenutno nema posla, te da jednostavno ne zna od čega će da živi, a sad se oglasila na Instagramu i rekla da je dobila ponudu da joj se uplate pare jer nema od čega da živi. Pevačica je objasnija kako je vrag odneo šalu i… »
Pevala u grupama Tap 011 i Negative: Sada je priznala da nema od čega da živi, evo šta joj nude na Instagramu!

Pevala u grupama Tap 011 i Negative: Sada je priznala da nema od čega da živi, evo šta joj nude na Instagramu!

Mondo 05.08.2020
Pevačica Peters iskreno - "ako nema nastupa, nemam novac"! Pevačica Peters iskreno - "ako nema nastupa, nemam novac"! Nakon što je Tviter objava Goce Tržan izazvala veliki broj komentara i opaski na račun pevača koji zbog otkazivanja nastupa traže… »
"Ljudi su mi se javili da mi uplate novac": Nakon što je Ivana Peters otkrila da nema od čega da živi usledilo neočekivano

"Ljudi su mi se javili da mi uplate novac": Nakon što je Ivana Peters otkrila da nema od čega da živi usledilo neočekivano

Blic 05.08.2020
Ivana Peters je juče u intervjuu za "Blic" otkrila da trenutno nema posla, te da jednostavno ne zna od čega će da živi, a danas je otkrila da je nakon "Blicovog" teksta počela da joj pristiže pomoć. - Dobila sam nekoliko ponuda na mejl od dobrih… »

Vesti dana »