Повезане вести
Људи се јављају да ми уплате новац! Огласила се Ивана Петерс после исповести да је у страху због пара и поручила једно
Курир 05.08.2020
Ивана Петерс открила да тренутно нема посла, те да једноставно не зна од чега ће да живи, а сад се огласила на Инстаграму и рекла да је добила понуду да јој се уплате паре јер нема од чега да живи. Певачица је објаснија како је… »
Певала у групама Тап 011 и Негативе: Сада је признала да нема од чега да живи, ево шта јој нуде на Инстаграму!
Мондо 05.08.2020
Певачица Петерс искрено - "ако нема наступа, немам новац"! Певачица Петерс искрено - "ако нема наступа, немам новац"! Након што је Твитер објава Гоце Тржан изазвала велики број коментара и опаски на рачун певача који због… »
"Људи су ми се јавили да ми уплате новац": Након што је Ивана Петерс открила да нема од чега да живи уследило неочекивано
Блиц 05.08.2020
Ивана Петерс је јуче у интервјуу за "Блиц" открила да тренутно нема посла, те да једноставно не зна од чега ће да живи, а данас је открила да је након "Блицовог" текста почела да јој пристиже помоћ. - Добила сам неколико понуда… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова економија пре 34 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 4 минутајош 16 повезаних
Ђедовић Хандановић: Више од 180.000 домаћинстава добило ниже рачуне за струју уз помоћ државе
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 34 минутајош 14 повезаних