Povezane vesti

Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom centru! Nakon preležane korone, opet temperatura!

Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom centru! Nakon preležane korone, opet temperatura!

Mondo 05.08.2020
Nema kraja nevoljama! Nema kraja nevoljama! Slavica Ćukteraš se do nedavno borila sa korona virusom, da bi, posle tri nedelje, konačno, dobila negativne rezultate na kovid-19. No, pevačica se ponovo susrela sa zdravstvenim problemom. Dobila je… »
Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom! A onda opet i u kovid bolnici: Pevačica iskreno progovorila o zdravstvenom stanju

Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom! A onda opet i u kovid bolnici: Pevačica iskreno progovorila o zdravstvenom stanju

Kurir 05.08.2020
Slavicu Ćukteraš, pošto se izborila sa koronavirusom, snašla je gnojna angina zbog koje je čak završila u Urgentnom centru. Kako je objasnila, iz predostrožnosti bila je i u poseti kovid bilnici, ali je ubrzo puštena na kućno lečenje… »
Tri nedelje se borila sa koronom, pa opet dobila temperaturu: Slavica Ćukteraš poručuje: "Jaka sam ja"

Tri nedelje se borila sa koronom, pa opet dobila temperaturu: Slavica Ćukteraš poručuje: "Jaka sam ja"

Blic 04.08.2020
Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se borila sa korona virusom, a javnost je obavestila da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na isti. Sada se ponovo susrela sa zdravstvenim problemom, kako saznaje "Blic". Naime, Slavica ponovo ima povišenu… »

Vesti dana »