Povezane vesti
Ništa od vlade? Dačić je već sebi spremio novu fotelju
Pravda 05.08.2020
Nakon sve više natpisa medija o tome kako će Socijalistička partija Srbije i Ivica Dačić biti naredne četiri godine u opoziciji, lider socijalista doneo je zaista neočekivanu odluku koja je mnoge navela na mišljenje da sebi sprema odstupnicu i novu… »
Smilja Tišma: Od logora do parlamenta
Danas 05.08.2020
Ličnost Danas „Bila sam na mnogo kongresa, omladinskih i partijskih. Mnoge sam brojnije sednice vodila, partijske i sindikalne, sa više od 2.000 ljudi, pa zašto ne i sednicu Skupštine Srbije. To nije problem“, ovako je reagovala Smilja Tišma, najstarija… »
Sedam poslaničkih grupa u Skupštini Srbije: Ovo su predsednici i njihovi zamenici
Telegraf 05.08.2020
Predsednik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu" je Aleksandar Martinović, a zamenik mu je Vladimir Orlić, dok je predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, a zamenik predsednika je Ðorđe Milićević. U Skupštini… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu „za utorak u 20 časova po vašingtonskom“
Nova pre 6 satijoš 4 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, pozvani PUPS i "Mi - glas iz naroda"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Dobili smo naredbu da bombardujemo Sofiju kao znak odmazde za Beograd: 85 godina od šestoaprilskog napada na Jugoslaviju
Danas pre 5 minutajoš 4 povezane