Povezane vesti

Lav Pajkić utučen zbog majčine smrti, drhti mu glas od bola: Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi

Lav Pajkić utučen zbog majčine smrti, drhti mu glas od bola: Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi

Kurir 05.08.2020
Sin Isidore Bjelice, Lav Pajkić, objavio je na Instagram fotografiju sa preminulom majkom, a sada se i oglasio. Naime, Lavu je drhtao glas i nije mogao dugo da govori o smrti majke. "Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi. Dajte mi samo malo vremena… »
Isidora je u telu imala 77 metastaza, a prvu terapiju nije dobro podnela: Govorila sam mužu da mi puca u glavu!

Isidora je u telu imala 77 metastaza, a prvu terapiju nije dobro podnela: Govorila sam mužu da mi puca u glavu!

Kurir 05.08.2020
Isidora Bjelica preminula je u 52. godini života u Beogradu. Isidora je jednom prilikom otvoreno pričala o borbi sa bolešću, glasinama koje su kružile i zahtevu za supruga, dramaturga Nebojšu Pajkića. "Prvi put kad nisam znala kako da se nosim sa… »
Isidora je govorila da je jedna stvar okidač za dobijanje raka: Nisu cigarete, alkohol, a ne pomaže ni zdrava hrana

Isidora je govorila da je jedna stvar okidač za dobijanje raka: Nisu cigarete, alkohol, a ne pomaže ni zdrava hrana

Kurir 05.08.2020
Isidora Bjelica je preminula danas u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila. Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra… »
Potresna ispovest Isidore Bjelice o bolesti sa kojom je izgubila bitku! Ovako je pričala o svojoj borbi!

Potresna ispovest Isidore Bjelice o bolesti sa kojom je izgubila bitku! Ovako je pričala o svojoj borbi!

Mondo 05.08.2020
Probala je 150 alternativnih metoda! Probala je 150 alternativnih metoda! Vest o smrti Isidore Bjelice potresla je sve. Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika. Ona je u nekoliko navrata otvoreno govorila o… »
Oglasio se Lav Pajkić! Sin Isidore Bjelice rasplakao sve! Porodica se oprašta od spisateljice! (foto)

Oglasio se Lav Pajkić! Sin Isidore Bjelice rasplakao sve! Porodica se oprašta od spisateljice! (foto)

Mondo 05.08.2020
Vest o smrti poznate spisateljice pogodila je sve! Vest o smrti poznate spisateljice pogodila je sve! Vest o smrti Isidore Bjelice potresla je sve. Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika. Porodica, prijatelji i… »

Vesti dana »