Повезане вести

Лав Пајкић утучен због мајчине смрти, дрхти му глас од бола: Много ми је тешко, не могу да дођем себи

Лав Пајкић утучен због мајчине смрти, дрхти му глас од бола: Много ми је тешко, не могу да дођем себи

Курир 05.08.2020
Син Исидоре Бјелице, Лав Пајкић, објавио је на Инстаграм фотографију са преминулом мајком, а сада се и огласио. Наиме, Лаву је дрхтао глас и није могао дуго да говори о смрти мајке. "Много ми је тешко, не могу да дођем себи… »
Исидора је говорила да је једна ствар окидач за добијање рака: Нису цигарете, алкохол, а не помаже ни здрава храна

Исидора је говорила да је једна ствар окидач за добијање рака: Нису цигарете, алкохол, а не помаже ни здрава храна

Курир 05.08.2020
Исидора Бјелица је преминула данас у 52. години живота, а о својој борби са тешком болешћу јавно је говорила. Једном приликом чак су јој били бољи резултати, па иако тада није знала да ће се болест враћати чак 4 пута, Исидора је… »
Исидора је у телу имала 77 метастаза, а прву терапију није добро поднела: Говорила сам мужу да ми пуца у главу!

Исидора је у телу имала 77 метастаза, а прву терапију није добро поднела: Говорила сам мужу да ми пуца у главу!

Курир 05.08.2020
Исидора Бјелица преминула је у 52. години живота у Београду. Исидора је једном приликом отворено причала о борби са болешћу, гласинама које су кружиле и захтеву за супруга, драматурга Небојшу Пајкића. "Први пут кад нисам знала… »
Огласио се Лав Пајкић! Син Исидоре Бјелице расплакао све! Породица се опрашта од списатељице! (фото)

Огласио се Лав Пајкић! Син Исидоре Бјелице расплакао све! Породица се опрашта од списатељице! (фото)

Мондо 05.08.2020
Вест о смрти познате списатељице погодила је све! Вест о смрти познате списатељице погодила је све! Вест о смрти Исидоре Бјелице потресла је све. Позната списатељица преминула је у 52. години након дуге борбе са канцером… »
Потресна исповест Исидоре Бјелице о болести са којом је изгубила битку! Овако је причала о својој борби!

Потресна исповест Исидоре Бјелице о болести са којом је изгубила битку! Овако је причала о својој борби!

Мондо 05.08.2020
Пробала је 150 алтернативних метода! Пробала је 150 алтернативних метода! Вест о смрти Исидоре Бјелице потресла је све. Позната списатељица преминула је у 52. години након дуге борбе са канцером јајника. Она је у неколико… »

Вести дана »