Повезане вести
Лав Пајкић утучен због мајчине смрти, дрхти му глас од бола: Много ми је тешко, не могу да дођем себи
Курир 05.08.2020
Син Исидоре Бјелице, Лав Пајкић, објавио је на Инстаграм фотографију са преминулом мајком, а сада се и огласио. Наиме, Лаву је дрхтао глас и није могао дуго да говори о смрти мајке. "Много ми је тешко, не могу да дођем себи… »
Исидора је говорила да је једна ствар окидач за добијање рака: Нису цигарете, алкохол, а не помаже ни здрава храна
Курир 05.08.2020
Исидора Бјелица је преминула данас у 52. години живота, а о својој борби са тешком болешћу јавно је говорила. Једном приликом чак су јој били бољи резултати, па иако тада није знала да ће се болест враћати чак 4 пута, Исидора је… »
Исидора је у телу имала 77 метастаза, а прву терапију није добро поднела: Говорила сам мужу да ми пуца у главу!
Курир 05.08.2020
Исидора Бјелица преминула је у 52. години живота у Београду. Исидора је једном приликом отворено причала о борби са болешћу, гласинама које су кружиле и захтеву за супруга, драматурга Небојшу Пајкића. "Први пут кад нисам знала… »
Огласио се Лав Пајкић! Син Исидоре Бјелице расплакао све! Породица се опрашта од списатељице! (фото)
Мондо 05.08.2020
Вест о смрти познате списатељице погодила је све! Вест о смрти познате списатељице погодила је све! Вест о смрти Исидоре Бјелице потресла је све. Позната списатељица преминула је у 52. години након дуге борбе са канцером… »
Потресна исповест Исидоре Бјелице о болести са којом је изгубила битку! Овако је причала о својој борби!
Мондо 05.08.2020
Пробала је 150 алтернативних метода! Пробала је 150 алтернативних метода! Вест о смрти Исидоре Бјелице потресла је све. Позната списатељица преминула је у 52. години након дуге борбе са канцером јајника. Она је у неколико… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини: „Разочаран сам“
Нова пре 32 минутајош 16 повезаних
ВИДЕО „Јокић је понекад нереалан“: Погледајте потез који је распаметио коментаторе, за 3,9 секунде између два играча направио чудо
Нова пре 1 минутјош 18 повезаних