Povezane vesti
Lav Pajkić utučen zbog majčine smrti, drhti mu glas od bola: Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi
Kurir 05.08.2020
Sin Isidore Bjelice, Lav Pajkić, objavio je na Instagram fotografiju sa preminulom majkom, a sada se i oglasio. Naime, Lavu je drhtao glas i nije mogao dugo da govori o smrti majke. "Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi. Dajte mi samo malo vremena… »
Isidora je u telu imala 77 metastaza, a prvu terapiju nije dobro podnela: Govorila sam mužu da mi puca u glavu!
Kurir 05.08.2020
Isidora Bjelica preminula je u 52. godini života u Beogradu. Isidora je jednom prilikom otvoreno pričala o borbi sa bolešću, glasinama koje su kružile i zahtevu za supruga, dramaturga Nebojšu Pajkića. "Prvi put kad nisam znala kako da se nosim sa… »
Isidora je govorila da je jedna stvar okidač za dobijanje raka: Nisu cigarete, alkohol, a ne pomaže ni zdrava hrana
Kurir 05.08.2020
Isidora Bjelica je preminula danas u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila. Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra… »
Potresna ispovest Isidore Bjelice o bolesti sa kojom je izgubila bitku! Ovako je pričala o svojoj borbi!
Mondo 05.08.2020
Probala je 150 alternativnih metoda! Probala je 150 alternativnih metoda! Vest o smrti Isidore Bjelice potresla je sve. Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika. Ona je u nekoliko navrata otvoreno govorila o… »
Oglasio se Lav Pajkić! Sin Isidore Bjelice rasplakao sve! Porodica se oprašta od spisateljice! (foto)
Mondo 05.08.2020
Vest o smrti poznate spisateljice pogodila je sve! Vest o smrti poznate spisateljice pogodila je sve! Vest o smrti Isidore Bjelice potresla je sve. Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika. Porodica, prijatelji i… »
Vesti dana »
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 12 satijoš 4 povezane
Izrael napao Bejrut posle dogovorenog primirja: Do vazdušnih udara došlo odmah nakon Bajdenovog obraćanja
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Neispravne granate izazvale paniku na ratištu: Pokrenuta istraga povodom problematične ukrajinske municije za minobacače
Blic pre 5 satijoš 3 povezane