Povezane vesti

Radin oproštaj od Isidore slama srca: Bože, molim te, zagrli je...

Radin oproštaj od Isidore slama srca: Bože, molim te, zagrli je...

Telegraf 05.08.2020
- Pomagala si i ohrabrivala ljude u njihovim mukama i problemima, i pored svoje velike borbe, a to mogu samo najveći - napisala je Rada. Književnica Isidora Bjelica, preminula je u sredu, 5. avgusta, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 53… »
Sve o raku koji je usmrtio isidoru bjelicu: Od ovog kancera godišnje umre preko 500 žena u Srbiji

Sve o raku koji je usmrtio isidoru bjelicu: Od ovog kancera godišnje umre preko 500 žena u Srbiji

Mondo 05.08.2020
Jedan od najčešćih maligniteta od kojeg godišnje oboli oko hiljadu žena u Srbiji. Jedan od najčešćih maligniteta od kojeg godišnje oboli oko hiljadu žena u Srbiji. Danas je posle duge i teške borbe sa kancerom, preminula književnica Isidora… »
Isidora Bjelica ostala je poznata i po oštrom jeziku! Starlete, pevačice... Evo sa kim je sve ulazila u sukob!

Isidora Bjelica ostala je poznata i po oštrom jeziku! Starlete, pevačice... Evo sa kim je sve ulazila u sukob!

Mondo 05.08.2020
Nije ostajala dužna! Nije ostajala dužna! Vest o smrti Isidore Bjelice pogodila je sve. Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika, a nakon sina Lava sa njom su se putem mreža oprostili porodica, prijatelji… »
Vučić: S velikim žaljenjem sam primio vest o smrti Isidore Bjelice

Vučić: S velikim žaljenjem sam primio vest o smrti Isidore Bjelice

Telegraf 05.08.2020
Književnica Isidora Bjelica preminula je u Beogradu u 52. godini, potvrdila je izdavačka kuća Laguna. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je sa velikim žaljenjem primio vest o smrti književnice Isidore Bjelice i izrazio… »
"Znam da ću te u mnogim bezuspešno tražiti jer bila si tako svoja, tako neponovljiva i tako moja"

"Znam da ću te u mnogim bezuspešno tražiti jer bila si tako svoja, tako neponovljiva i tako moja"

Telegraf 05.08.2020
Lidija Vukićević oglasila povodom smrti Isidore Bjelice. Poznata srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u 52. godini života, nakon duge i teške bolesti u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu. Od nje se oprostila glumica Lidija… »
Ceca neutešna nakon smrti Isidore Bjelice kojoj je pomagala u dugogodišnjoj borbi za život

Ceca neutešna nakon smrti Isidore Bjelice kojoj je pomagala u dugogodišnjoj borbi za život

Telegraf 05.08.2020
Ceca i Isidora bile su prijateljice. Spisateljica Isidora Bjelica preminula je danas u 53. godini, u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, potvrdila je njena sestra. Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović neutešna je nakon Isidorine smtri, a od… »
Lav Pajkić se oprostio od svoje majke Isidore Bjelice

Lav Pajkić se oprostio od svoje majke Isidore Bjelice

Telegraf 05.08.2020
Poznata književnica preminula je u 53. godini života. Posle duge i teške bolesti, preminula je poznata srpska književnica Isidora Bjelica u 53. godini života. Od nje se oprostio i njen sin Lav Grigorije Pajkič. Naime, on je na Instagramu objavio… »
Isidora je poslednju objavu imala pre 57 dana, recitovala je Isusovu Molitvu

Isidora je poslednju objavu imala pre 57 dana, recitovala je Isusovu Molitvu

Telegraf 05.08.2020
Književnica se godinama borila sa opakom bolešću. Književnica Isidora Bjelica, koja je u sredu, 5. avgusta, preminula nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 53. godini, poslednji put se oglasila na društvenoj mreži 9. juna ove godine. -… »

Vesti dana »