Повезане вести
Умрла Исидора Бјелица
Данас 06.08.2020
Књижевница и ТВ водитељка Исидора Бјелица умрла је данас у Београду. Вест о њеној смрти потврдила је издавачка кућа „Лагуна“, преноси РТС. Рођена је у Сарајеву 10. децембра 1967. године где је и завршила гимназију. Затим је… »
Сестра Исидоре Бјелице расплакала многе: Не, отишла си! Објавила заједничку фотографију! Насмејане и држе се за руке!
Мондо 06.08.2020
Исидора Бјелица преминула је у 52. години у Београду. Исидора Бјелица преминула је у 52. години у Београду. Исидора је преминула у дому својих родитеља на Новом Београду,након борбе са канцером јајника. Овим поводом огласили су… »
Потресна колумна небојше пајкића о исидори: Моја жена је девојчица која верује у чуда
Вечерње новости 06.08.2020
ИСКОРИСТИЋУ ову колумну да напишем писмо које се надам да Исидора неће читати, јер би се љутила на мене да сам овако отворен према вама. Сам драги Бог зна колико је болова, терапија, игала, отрова, операција претрпела за ове две… »
Карлеуша се од Исидоре опростила емотивном поруком! Истом оном коју јој је књижевница послала након Дивнине смрти!
Мондо 06.08.2020
"Путуј, драга Исидора, оставила си неизбрисив траг..." "Путуј, драга Исидора, оставила си неизбрисив траг..." Многобројне познате личности, као и председник Србије, Александар Вучић опростили су се од познате књиженице Исидоре… »
Лав скрхан од бола због смрти мајке: "Тешко ми је, не могу да дођем себи"
Блиц 05.08.2020
Син Исидоре Бјелице, Лав Пајкић, објавио је на Инстаграм фотографију са преминулом мајком, а сада се и огласио. Наиме, Лаву је дрхтао глас и није могао дуго да говори о смрти мајке. - Много ми је тешко, не могу да дођем себи… »
Преминула Исидора Бјелица
Блиц 05.08.2020
Позната списатељица Исидора Бјелица је данас преминула. Исидора Бјелица (52) умрла је у стану њених родитеља на Новом Београду. Исидора је рођена 10. децембра 1967. године у Сарајеву. Она је 1986. године објавила своју прву… »
Последњи опроштај: Лава Пајкића од мајке Исидоре Бјелице и речи подршке и утехе се само нижу
Блиц 05.08.2020
Позната списатељица Исидора Бјелица данас је преминула у стану својих родитеља на Новом Београду, а путем друштвених мрежа огласио се њен син Лав Пајкић. Лав је поставио црно белу фотографију на којој је са мајком Исидором… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 37 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 11 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 3 сатајош 1 повезана