Повезане вести

Отказана данашња конференција Кризног штаба, Вучић се обраћа сутра у 11 часова

Отказана данашња конференција Кризног штаба, Вучић се обраћа сутра у 11 часова

Спутник 06.08.2020
Конференција за медије Кризног штаба за заштиту здравља становништва Републике Србије од заразне болести ковид 19 данас неће бити одржана. Најновији подаци о епидемиолошкој ситуацији у Републици Србији на данашњи дан биће… »
(Уживо): У болници "Драгиша Мишовић" од почетка епидемије лечено скоро 300 деце, око 30-ак у Тиршовој, два пацијента преминула…

(Уживо): У болници "Драгиша Мишовић" од почетка епидемије лечено скоро 300 деце, око 30-ак у Тиршовој, два пацијента преминула…

Блиц 06.08.2020
Добро дошли у "Блицов" блог о епидемији корона вируса у Србији. Овде можете пратити најновије информације у вези са борбом против заразе у нашој земљи. Према последњем пресеку, битку са ковидом 19 изгубило је још седам… »
У Србији у последња 24 сата 299 заражених, 7 преминуло

У Србији у последња 24 сата 299 заражених, 7 преминуло

Спутник 06.08.2020
У последња 24 сата у Србији су на вирус корона тестиране 10.033 особе, њих 299 било је позитивно, док је, нажалост, преминуло седам лица. Према последњим подацима Министарства здравља и Института „Батут“, на респираторима у… »
У Србији још седам жртава корона вируса, број заражених забрињава!

У Србији још седам жртава корона вируса, број заражених забрињава!

Мондо 06.08.2020
Најновије информације о корона вирусу у Србији! Најновије информације о корона вирусу у Србији! Према најновијим информацијама, у Србији је у последња 24 сата тестирано10.033 узорака, од којих је 299 позитивно. Нажалост, још… »
Дошао ми је пријатељ који је сакрио да му је син заражен! Исповест Београђанина у паклу короне

Дошао ми је пријатељ који је сакрио да му је син заражен! Исповест Београђанина у паклу короне

Мондо 06.08.2020
Исповест Београђанина који је два пута у веома кратком временском периоду био у болници због корона вируса! Исповест Београђанина који је два пута у веома кратком временском периоду био у болници због корона вируса! "За мање од… »
Најновији пресек короне У Србији: Још 299 новозаражених, 7 преминуло! Све мање пацијената на респираторима

Најновији пресек короне У Србији: Још 299 новозаражених, 7 преминуло! Све мање пацијената на респираторима

Курир 06.08.2020
У последња 24 сата у Србији су на корона вирус тестиране 10.033 особе, њих 299 било је позитивно, док је, нажалост, преминуло 7 пацијената. Према последњим подацима Министарства здравља и Института "Батут", на респираторима… »
Још седам жртава корона вируса у Србији: Заражено 299, на респиратору 120 људи

Још седам жртава корона вируса у Србији: Заражено 299, на респиратору 120 људи

Телеграф 06.08.2020
У последња 24 сата у Србији су на корона вирус тестиране 10.033 особе. Према најновијим подацима, број заражених корона вирусом у Србији за последња 24 сата је 299. Преминуло је још 7 особа, а на респиратору се налази 120… »
У последња 24 сата регистровано 299 новозаражених корона вирусом: Преминуло седам особа

У последња 24 сата регистровано 299 новозаражених корона вирусом: Преминуло седам особа

Прва 06.08.2020
У последња 24 сата у Србији су на корона вирус тестиране 10.033 особе, њих 299 било је позитивно, док је, нажалост, преминуло седам лица. Према последњим подацима Министарства здравља и Института "Батут", на респираторима у… »
"Имао сам халуцинације, живот ми је пролазио пред очима": Паја два пута због короне лежао у болници

"Имао сам халуцинације, живот ми је пролазио пред очима": Паја два пута због короне лежао у болници

Телеграф 06.08.2020
"Борбу за ваздух и немогућност да се покренем и окренем у кревету никад нећу заборавити" За мање од месец дана два пута сам лежао на Инфективној клиници због корона вируса! Иако сам први пут у болници имао чак осам пута… »
Тихи убица: Корона разара оне који годинама удишу загађен ваздух!

Тихи убица: Корона разара оне који годинама удишу загађен ваздух!

Курир 06.08.2020
Најновија истраживања у Холандији, објављена у Ворлд економик форуму, показују да је повећање концентрације ситних честица од једног микрограма по кубном метру ваздуха повезано с порастом оболевања од ковида и да долази и до… »
Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама!

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама!

Курир 06.08.2020
Преглед најважнијих вести за среду 4. август. Дан који је за нама, у Србији изгледао је овако: УЖИВО НАЈНОВИЈИ КОРОНА ПРЕСЕК У СРБИЈИ: Још 295 новозаражених, 9 преминуло У последња 24 сата у Србији је на корона вирус тестирано… »
Мање новозаражених, жаришта утихнула: У Београду и Новом Саду и даље највише оболелих, али ево зашто је и даље важно да…

Мање новозаражених, жаришта утихнула: У Београду и Новом Саду и даље највише оболелих, али ево зашто је и даље важно да…

Блиц 05.08.2020
Да је број новозаражених почео да пада, бележи се у свим окрузима Србије - из дана у дан мање је оних који се јављају са симптомима налик на Цовид-19, па има и мање кандидата за тестирање. Утихњују и жаришта. Епидемиолог… »

Вести дана »