Povezane vesti
"Žena od sultana" ne zna da li ima dečka: Situacija je u haosu! Sve zbunila odgovorom!
Mondo 06.08.2020
Tijana eM o ljubavnom životu i prisnim scenama sa bosanskim manekenom! Tijana eM o ljubavnom životu i prisnim scenama sa bosanskim manekenom! Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, zaludela je publiku i izazvala šok na estradi kada je objavila… »
"Žena od sultana": bila u "Zvezdama Granda", a više nije u kontaktu sa Sašom Popovićem: Pevačica o negativnim komentarima…
Blic 06.08.2020
Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, potpuno je sludela publiku pesmom "Žena od sultana", a iako je verovala da će pesma doživeti uspeh, nije baš znala da će napraviti ovoliki bum. - Očekivala sam veliki uspeh jer znam s kim sam i… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 58 minutajoš 14 povezanih

Volc prihvatio odgovornost za puštanje novinara u grupu i curenje informacija o planiranim vazdušnim napadima na Jemen
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih