Povezane vesti
Isidora je pričala da je jedna stvar okidač za dobijanje kancera: Nisu cigarete, alkohol, a ni zdrava ishrana nije od pomoći!…
Press 06.08.2020
Isidora Bjelica je preminula juče u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila. Foto:Blic Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra… »
"Bila sam na potpuno sirovoj ishrani, a bolest je napredovala": Isidora je bila svesna da čarobnog leka nema, a ovo je bilo…
Blic 06.08.2020
Spisateljica Isidora Bjelica juče nas je napustila, u 52. godini, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću. Isidora je svojevremeno govorila da zna šta je najčešći okidač za ovu bolest. - Kancer je hronična bolest, ja znam da meni borba tek sledi, da… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 47 minutajoš 44 povezane

BLOG Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 7 minutajoš 224 povezane

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 42 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 23 povezane