Povezane vesti
Isidora je pričala da je jedna stvar okidač za dobijanje kancera: Nisu cigarete, alkohol, a ni zdrava ishrana nije od…
Press 06.08.2020
Isidora Bjelica je preminula juče u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila. Foto:Blic Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla… »
"Bila sam na potpuno sirovoj ishrani, a bolest je napredovala": Isidora je bila svesna da čarobnog leka nema, a ovo je bilo…
Blic 06.08.2020
Spisateljica Isidora Bjelica juče nas je napustila, u 52. godini, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću. Isidora je svojevremeno govorila da zna šta je najčešći okidač za ovu bolest. - Kancer je hronična bolest, ja znam da meni borba tek… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 30 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 0 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 0 minutajoš 17 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 7 satijoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih