Повезане вести

Либанска млада после експлозије срећна што је жива

Либанска млада после експлозије срећна што је жива

Глас Америке 06.08.2020
БЕЈРУТ, ЛИБАН — Дугачка бела венчаница, и млада од 29 година Исра Себлани која се смеје и позира за снимак са венчања. У једном моменту чује се бука, а од детонације се једва задржала да не падне. Драматичан снимак забележио је… »
Ракета изазвала експлозију у Бејруту? Шокантан снимак одмах изазвао велике реакције! (видео)

Ракета изазвала експлозију у Бејруту? Шокантан снимак одмах изазвао велике реакције! (видео)

Курир 06.08.2020
Пре два дана догодила се страховита експлозија у Бејруту у Либану. Према досадашњим информацијама приликом експлозије погинуло је више од 100 особа, а повређено је више од 4.000 људи. Материјална штета је веома велика, а град… »
Ушла је у разорен стан и одмах села за клавир: Реакција ове либанске баке одушевила свет (видео)

Ушла је у разорен стан и одмах села за клавир: Реакција ове либанске баке одушевила свет (видео)

Вечерње новости 06.08.2020
ХАОС је слаба реч да опише стање у кући Меј Абоуд Мелки у Бејруту у среду увече. Намештај је био разбацан свуда, зидови су били рупама, а стакло и крхотине по целом поду. Али неколико минута свет је застао и ствари су изгледале… »
Новинарка причала са саговорником, а онда их је прекинула експлозија: Чули су се јауци, камера снимила читав ужас видео

Новинарка причала са саговорником, а онда их је прекинула експлозија: Чули су се јауци, камера снимила читав ужас видео

Курир 06.08.2020
Стравична експлозија догодила се прекјуче у Бејруту, главном граду Либана. Истрага о експлозији је у току, а за сада је познато да је погинуло најмање 135 људи, док је више од 5.000 повређено. Део града је потпуно разорен… »
Млада из Бејрута чији је снимак обишао свет: "и даље смо у шоку, само сам се питала како ћу умрети"

Млада из Бејрута чији је снимак обишао свет: "и даље смо у шоку, само сам се питала како ћу умрети"

Телеграф 06.08.2020
У експлозији у Бејруту погинуло је најмање 135 особа, а повређено је више од 5.000. Одевена у белу одору, са белим велом на глави, 29-годишња млада из Либана Исра Себлани стајала је смешила се позирајући се за фотографије и… »
Потресне исповести грађана бејрута након експлозије: Све изгледа као ратна зона, ми Либанци нисмо ово заслужили

Потресне исповести грађана бејрута након експлозије: Све изгледа као ратна зона, ми Либанци нисмо ово заслужили

Курир 06.08.2020
Бејрутска четврт Гемајза некада је била позната по ноћном животу, али онда су наступиле економска криза, хиперинфлација и пандемија. У последње време већина барова и ресторана у крају не ради, а у зградама углавном нема струје… »

Вести дана »