Povezane vesti
Trudna Aleksandra raskinula sa Pecom?! Subotićka samo što se nije porodila u šok objavi sve objasnila: Nismo ok!
Kurir 06.08.2020
Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić bi uskoro trebalo da se porodi. Ona uživa u vezi sa biznismenom Pecom, a fanove je zabrinula jedna stvar - zašto nema njihovih zajedničkih slika i da li je sa njima sve u redu?! - Mi nismo okej. To ja tako malo… »
Trudna Aleksandra Subotić raskinula sa 20 godina starijim biznismenom?! Šok objavom iznenadila: Nismo ok!
Mondo 06.08.2020
Šta joj sad ovo znači? Šta joj sad ovo znači? Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić u vezi je sa 20 godina starijim biznismenom, Pecomsa kojim čeka njihovo prvo zajedničko dete. Ona bi uskoro trebalo da se porodi, a njene pratioce je zanimalo zašto… »
Aleksandra Subotić pred sam porođaj objavom šokirala sve! (foto)
Alo 06.08.2020
"Nismo OK!" koja bi uskoro trebalo da se porodi, trenutno uživa u emotivnoj vezi sa biznismenom Pecom, međutim današnjom objavom je iznenadila mnoge. Naime, Subotićevu su fanovi pitali zašto nema zajedničkih slika sa izabranikom, na šta je ona dala… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi koji idu peške iz Beograda u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će i prenoćiti
RTV pre 29 minutajoš 54 povezane
Studenti u Staroj Pazovi, građani ih dočekali večerom i vatrometom (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
Otkriven uzrok smrti 68 osoba u Vašingtonu? Prvi rezultati istrage u slučaju sudara aviona i vojnog helikoptera
Mondo pre 22 minutajoš 119 povezanih