Повезане вести

Трудна Александра Суботић раскинула са 20 година старијим бизнисменом?! Шок објавом изненадила: Нисмо ок!

Трудна Александра Суботић раскинула са 20 година старијим бизнисменом?! Шок објавом изненадила: Нисмо ок!

Мондо 06.08.2020
Шта јој сад ово значи? Шта јој сад ово значи? Ријалити звезда Александра Суботић у вези је са 20 година старијим бизнисменом, Пецомса којим чека њихово прво заједничко дете. Она би ускоро требало да се породи, а њене пратиоце… »
Трудна Александра раскинула са Пецом?! Суботићка само што се није породила у шок објави све објаснила: Нисмо ок!

Трудна Александра раскинула са Пецом?! Суботићка само што се није породила у шок објави све објаснила: Нисмо ок!

Курир 06.08.2020
Ријалити звезда Александра Суботић би ускоро требало да се породи. Она ужива у вези са бизнисменом Пецом, а фанове је забринула једна ствар - зашто нема њихових заједничких слика и да ли је са њима све у реду?! - Ми нисмо океј… »
Александра Суботић пред сам порођај објавом шокирала све! (фото)

Александра Суботић пред сам порођај објавом шокирала све! (фото)

Ало 06.08.2020
"Нисмо ОК!" која би ускоро требало да се породи, тренутно ужива у емотивној вези са бизнисменом Пецом, међутим данашњом објавом је изненадила многе. Наиме, Суботићеву су фанови питали зашто нема заједничких слика са изабраником… »

Вести дана »