Povezane vesti
Trudna Aleksandra Subotić raskinula sa 20 godina starijim biznismenom?! Šok objavom iznenadila: Nismo ok!
Mondo 06.08.2020
Šta joj sad ovo znači? Šta joj sad ovo znači? Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić u vezi je sa 20 godina starijim biznismenom, Pecomsa kojim čeka njihovo prvo zajedničko dete. Ona bi uskoro trebalo da se porodi, a njene pratioce je zanimalo zašto ne… »
Trudna Aleksandra raskinula sa Pecom?! Subotićka samo što se nije porodila u šok objavi sve objasnila: Nismo ok!
Kurir 06.08.2020
Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić bi uskoro trebalo da se porodi. Ona uživa u vezi sa biznismenom Pecom, a fanove je zabrinula jedna stvar - zašto nema njihovih zajedničkih slika i da li je sa njima sve u redu?! - Mi nismo okej. To ja tako malo pričam… »
Aleksandra Subotić pred sam porođaj objavom šokirala sve! (foto)
Alo 06.08.2020
"Nismo OK!" koja bi uskoro trebalo da se porodi, trenutno uživa u emotivnoj vezi sa biznismenom Pecom, međutim današnjom objavom je iznenadila mnoge. Naime, Subotićevu su fanovi pitali zašto nema zajedničkih slika sa izabranikom, na šta je ona dala… »
Vesti dana »

Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena mu zabrana prilaska 48 sati
Hello pre 52 minutajoš 22 povezane

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Šampionski od starta: Odbojkašice u prvom kolu grupe H na SP u Tajlandu savladale Ukrajinu
Večernje novosti pre 7 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i promenljivo oblačno vreme
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 32 povezane